Nyárzáró a tóparton: idén ezek voltak a legmenőbb nyaralók!

Hivatalosan most, szombaton ér véget az idei nyár, mi pedig búcsúzóul elhoztuk a szezon legmenőbb nyaralóit. Bámulatosak…

Bár mindig azt reméljük egyelőre csak a naptár szerint, de e hét végével elérkezünk az utolsó nyári hétvégéhez. Jön is kedden 10 foknyi lehűlés – brrr. Bár ezt a hidegfrontot követően azt jósolják, hogy még néhány hétig élvezhetjük a napsütést. Mi viszont nem bíztuk a véletlenre és – a nyár búcsúztatásaként  – összegyűjtöttük a legmenőbb nyaralókat, természetesen kedvenc tavaink partjáról.

Ez a gyönyörű villa a Balaton északi partjának Keszthely felőli csücskén, Gyenesdiáson található, mely Hévíztől is csupán 8 km-re helyezkedik el.  Az 5 szobás házhoz egy hatalmas méretű napfényes terasz, valamint úszómedence is tartozik.


Zamárdiban, a Kőhegyen találtuk ezt a csodás panorámával rendelkező házat. A hatalmas, e luxuskategóriában természetesen fűthető, medencéből és a hozzá tartozó napozó teraszokról egyaránt lélegzetelállító panoráma nyílik a Balatonra. A házban összesen 5 szoba és három fürdőszoba található, a parkosított kertben pedig 3 db fedett autóbeálló és egy pazar grillezőhely lett kialakítva.


Visszakanyarodva az északi partra, a fővároshoz közelebb, Balatonalmádiban találtuk ezt a hatalmas villát, mely hat szobával, négy fürdőszobával rendelkezik. A ház környezetét szépen gondozott fák, bokrok teszik kellemessé, ezt pedig tovább fokozza a tágas terasz és persze a medence. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a város forgalmától elzárt helyen épült, ahonnan a strand mégis 2 perc alatt elérhető.

Tihany egyik legszebb részén, Cserhegyen épült ez a balatoni panorámás kúria. Az ingatlan felújítása és átépítése során megtartották tájház jelleget, ami egészen különleges hangulatot ad a háznak. A lakótér 7 szobás, melyekhez mindegyikéhez külön fürdőszoba tartozik, valamint egy hangulatos borospince is helyet kapott a házban.


Válogatásunk végén pedig másik nagy tavunk, a Velencei-tó partjáról hoztunk egy szépséget, méghozzá ezt a közvetlen vízparti házat, melyet tulajdonosa a legapróbb részletekig gondosan megtervezett. A házban összesen 5+1 félszoba található, tágas nappalijából és a teraszról pedig egyaránt lehetőség nyílik a kertben gyönyörködni.
Itt az örökzöldeken, virágokon, cserjéken túl, a kispatak és természetesen a Velencei tó hullámzása nyújt egészen különleges helyszínt a kikapcsolódásra.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Reagált a bántalmazási vádakra, holnap reggel 10-kor pedig a főügyészségre megy.

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

A Mol leányvállalata közölte az összefonódást a Gazdasági Versenyhivatallal.

Még egy fekete pontot elkönyvelhet Magyarország

Még egy fekete pontot elkönyvelhet Magyarország

Jelentős eltérések.

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Volna egy lehetőség Putyin meggyengítésére egy szakértő szerint.

© 2024 (v2.202102)