Ezek a XIII. kerületi lakások a hét legszebbjei

A XIII. kerület évek óta az egyik legnépszerűbb kerület a fővárosban, sokan szeretnének errefelé lakni. Szerencsére sok itt a szép lakás, van is miből válogatnia annak, aki itt keres magánk otthont. Mi is körülnéztünk és megtaláltuk e hét legszebb lakásait!

A kerület jelentős átalakuláson ment keresztül az elmúlt évtízedben, és fejlődik tovább évről évre. Sokakat szólít ide a munkája, hiszen a Váci úti irodafolyósó számtalan multinacionális cégnek ad otthont, de a gyönyörű környezet sem elhanyagolható tényező. A Duna-part, a belváros közelsége és a sok-sok zöld terület sok fiatal párt, családot vonz a XIII. kerületbe. Lássuk akkor most a legszebb lakásokat a környékről.

A kerület patinás városrészén, Újlipótváros szívében található válogatásunk első tagja. A teljeskörűen felújított lakás belsőépítész tervei alapján készült, aki tökéletesen összehangolta az elegáns nagypolgári stílusjegyeket a modern berendezéssel. A lakásban három szoba található, valamint modern, beépített gépekkel felszerelt konyha és fürdőszoba található.

A Gyöngyösi utca közelében, két éve épült lakóházban található ez a napfényes lakás, melyhez garázs is tartozik. A lakás amerikai konyhás nappalival, hálószobával és fürdőszobával rendelkezik, valamint tartozik hozzá két nagy méretű panorámás terasz.

A Visegrádi utcában eladó ez a teljeskörűen felújított, klímás, elegáns lakás, melyben 2 + 1 félszoba, illetve két padlófűtéses fürdőszoba található. A lakás felújítása idén fejeződött be, mely többek között a fűtési rendszer felújítását is magába foglalta, így teljesen új prémium kategóriás lakásba költözhet az új tulajdonos.

Szent István körúton, a Vígszínház közelében találtuk ezt a felújított, bútorozott lakást. Az amerikai konyhás nappalival és 2+1 félszobával, gardróbbal rendelkező lakást tulajdonosai teljes körűen felújítottak. Elhelyezkedése is kiváló, mindössze pár saroknyira van a Duna-part, és a Parlament.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy bejelentés: jó hírt kapott a volt katások egy része

Nagy bejelentés: jó hírt kapott a volt katások egy része

A fizetendő ekho mértéke csökken, a katás cégek pedig fellélegezhetnek, eltörölték a könyvvizsgálati kötelezettségüket.

Üzent a Mol a magyaroknak: így jut majd mindenkinek elegendő üzemanyag

Üzent a Mol a magyaroknak: így jut majd mindenkinek elegendő üzemanyag

A jelenlegi üzemanyagpiaci helyzetben felelős fogyasztói magatartásra van szükség ahhoz, hogy mindenkinek jusson elegendő üzemanyag.

Valami hatalmasat robbant egy orosz légibázison - az ukránok új páncélozott járműveket kaptak

Valami hatalmasat robbant egy orosz légibázison - az ukránok új páncélozott járműveket kaptak

Ezek voltak az elmúlt órák legjelentősebb eseményei az orosz-ukrán háborúból.

Atombombát dobtak Magyarországra a kormány orosz barátai?

Atombombát dobtak Magyarországra a kormány orosz barátai?

A magyar gazdaságra ledobták az atombombát, ám a támadás nem Brüsszelből, hanem Moszkvából érkezett, azok részéről, akiket a külügyminiszter az Ukrajna elleni inváziót követően is a barátjának mondott.

© 2022 (v2.202102)