Ezek a XIII. kerületi lakások a hét legszebbjei

A XIII. kerület évek óta az egyik legnépszerűbb kerület a fővárosban, sokan szeretnének errefelé lakni. Szerencsére sok itt a szép lakás, van is miből válogatnia annak, aki itt keres magánk otthont. Mi is körülnéztünk és megtaláltuk e hét legszebb lakásait!

A kerület jelentős átalakuláson ment keresztül az elmúlt évtízedben, és fejlődik tovább évről évre. Sokakat szólít ide a munkája, hiszen a Váci úti irodafolyósó számtalan multinacionális cégnek ad otthont, de a gyönyörű környezet sem elhanyagolható tényező. A Duna-part, a belváros közelsége és a sok-sok zöld terület sok fiatal párt, családot vonz a XIII. kerületbe. Lássuk akkor most a legszebb lakásokat a környékről.

A kerület patinás városrészén, Újlipótváros szívében található válogatásunk első tagja. A teljeskörűen felújított lakás belsőépítész tervei alapján készült, aki tökéletesen összehangolta az elegáns nagypolgári stílusjegyeket a modern berendezéssel. A lakásban három szoba található, valamint modern, beépített gépekkel felszerelt konyha és fürdőszoba található.

A Gyöngyösi utca közelében, két éve épült lakóházban található ez a napfényes lakás, melyhez garázs is tartozik. A lakás amerikai konyhás nappalival, hálószobával és fürdőszobával rendelkezik, valamint tartozik hozzá két nagy méretű panorámás terasz.

A Visegrádi utcában eladó ez a teljeskörűen felújított, klímás, elegáns lakás, melyben 2 + 1 félszoba, illetve két padlófűtéses fürdőszoba található. A lakás felújítása idén fejeződött be, mely többek között a fűtési rendszer felújítását is magába foglalta, így teljesen új prémium kategóriás lakásba költözhet az új tulajdonos.

Szent István körúton, a Vígszínház közelében találtuk ezt a felújított, bútorozott lakást. Az amerikai konyhás nappalival és 2+1 félszobával, gardróbbal rendelkező lakást tulajdonosai teljes körűen felújítottak. Elhelyezkedése is kiváló, mindössze pár saroknyira van a Duna-part, és a Parlament.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)