Ilyen egy igazán élhető városi otthon Budapesten

A nagyvárosokban sosem egyszerű megtalálni a tökéletes otthont. Ha fontos a jó közlekedés, az igényes kivitelezés, valamint az értékállóság, akkor nézzünk szét az új építésűek piacán! Mi találtunk most néhány kiváló lehetőséget a fővárosban.

Először is, természetesen nem mindegy, milyen környéken keresünk lakást, hiszen nem elhanyagolható például, hogy mennyi idő alatt érünk oda reggel a munkahelyünkre, vagy a gyerekeknek az óvóda, iskola milyen távolságra van, és persze az intézmények, boltok és kikapcsolódási lehetőségek közel vannak-e.

Emellett persze az sem mindegy, milyen állapotban van a ház, mennyit kell szánni a felújításra. Nem véletlen, hogy olyan sokan választank inkább egy új építésű lakást, aminek csak a berendezésére kell költeni.

Persze, ha hosszútávon gondolkodik az ember, nem árt azt is szem előtt tartani, hogy ha később eladnánk ne bukjunk rajta. Mindezt figyelembe véve, érdemes az új építésűek piacán szétnézni, hiszen nagyon jó belvárosi és belváros közeli lakásokat találunk. Most mutatunk néhány jó lehetőséget a főváros kedvelt részeiről.

A Madarász 38 társasház lakásai a XIII. kerületben, a Madarász Viktor utca és a Szobor utca sarkán épülnek. Ez a környék nem csak a megújult kertvárosias környezet miatt olyan kedvelt, hanem a jó közlekedés és a Váci út közelsége is vonzó. A társasháztól csupán 5 perc séta a Gyöngyösi utcai metrómegálló és a Duna Pláza egyaránt. A változatos lakáskínálattal rendelkező lakópark ráadásul saját multifunkcionális klubházzal, sportolási és szórakozási lehetőségekkel is rendelkezik.

Szintén itt a XIII. kerület szívébe, az Árpád hídhoz, Margit-szigethez, Béke téri parkhoz közel épül a Magnolia Ház. Különleges darabról van szó, hiszen a XIX. századi társasházat a kivitelező teljes mértékben a mai kor igényeinek megfelelően alakítja újjá. Az elegáns, nagy belmagasságú lakások között válogathatunk az 1 szobás garzon és 2 szobás kisebb otthonok, valamint a családoknak ideális 3 vagy 4 szobás apartmanok között, de vásárolhat nálunk akár kétszintes lakásokat is.

A VIII. kerületi, nemrégiben felújított Horváth Mihály tér egyik nagy előnye a nagyszerű közlekedés. Innen a metró, a villamos és a buszok is könnyen elérhetőek, a belváros pedig csupán néhány perc. Itt épülnek a Marone House okosotthonai, melyek energiatakarékos, környezetkímélő megoldásokkal lesznek felszerelve.

A IX. kerületi Sobieski Ökoház azoknak kínál otthont, akiknek fontos, hogy egészséges környezetben, energiatakarékos és környezetkímélő lakásban éljenek. Nem csak ezen tulajdonságai teszik népszerűvé, pár perc sétával több villamosvonal, illetve a 3-as metró is könnyen elérhető, így a jó közlekedés is biztosított.

Szintén a IX. kerületben, a Vágóhíd, Mester és Máriássy utcák által határolt területen épül a City Home lakópark utolsó épülettömbje. A lakóparkban a már megépült társasházak mellett, sok zöldterület, zárt park és játszótér is kialakításra került. Az utolsó épülettömb különlegessége a tetőkert, valamint a hozzá kapcsolódó tetőteraszok, melyek többek között napozóteraszként, meditációs teraszként és grillteraszként funkcionálnak.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)