A főváros új sztár-irodahelyszíne: a Népliget környéke

Ezúttal egy új iroda-fejlesztésen keresztül mutatjuk be a lokáció nyújtotta előnyöket: a Népliget közlekedési csomópontjánál épülő Liberty irodaház projekt példáján keresztül. Az új sláger tehát: a Népliget környéke!

A Népliget környéke rendkívüli fejlődésnek indult az elmúlt években, olyan nagy beruházások, mint a Groupama Aréna és a nemrég átadott ikonikus Magyar Telekom székház is itt kapott helyet, továbbá a környék közterületeinek folyamatos megújulásai jelentős mértékben gazdagítják a lokálisan elérhető szolgáltatások körét.

A Népliget például sportlétesítményekkel, vendéglátó egységekkel és kulturális helyszínekkel kiegészülve újul meg az elkövetkezendő években, nem beszélve a közelben található több ezer új lakóingatlan-fejlesztésről.

A terület népszerűsége a kiváló közlekedési adottságainak is köszönhető: egyrészt innen könnyen elérhetőek a dél-pesti és a dél-budai területek is; másrészt a repülőtér 15 percre, a belföldi és nemzetközi járatokat kínáló autóbusz-pályaudvar és Ferencváros Vasútállomás pedig szintén kényelmes utazási alternatívával szolgál a távolabbról érkezőknek.

default

A lokáció a legtöbb fontos, fővárosból elérhető helyszínhez, beleértve az említett Liszt Ferenc nemzetközi repteret is, ami ide legalább 25-30 perccel „közelebb” van, mint a többi belvárosi irodahelyszín, nagy forgalom esetén pedig még inkább előnyös ez a gyorsforgalmi utakkal körülvett elhelyezkedés.

A JLL ingtlantanácsadói szerint e terület jó adottságai alapján okkal képezi szerves részét a kialakulóban lévő új körúti irodafolyosónak.

Az itt induló ingatlanprojektek közül különösen figyelemreméltó a 2021-ben átadásra kerülő Liberty irodaház a WING Zrt. fejlesztésében. Az épület a Népliget metróállomás melletti legjobb helyen, a Könyves Kálmán körút – Albert Flórián út, valamint az M5 autópálya bevezetőjénél épül. A várost átszelő 1-es villamos megállója közvetlenül az irodaház előtt található, az M3 metró Népliget megállója szintén rövid gyalogtávolságra van, és ahogy azt korábban említettük, a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér autóval 15 percen belül elérhető.

A ház különlegessége a körúti szakaszon a két legfelső szint áttörésével kialakított fedett növényház, amely az irodaházban dolgozók számára lesz látogatható. Az épület túloldalán lévő felső szinten a budai hegyekre panorámás skybar és kávézó kerül kialakításra, valamint a sport szerelmeseinek egy speciális tetőtéri futópálya és street ball pálya biztosítja a kikapcsolódási lehetőségeket.

Az épület további egyedisége lesz az építészeti jellegét meghatározó, színes kerámiahomlokzat, sok tükröződő üvegfelülettel. a lenyűgöző, tágas, fényárban úszó belső terek, illetve az emeletenként egyedi formájú teraszok, melyek a belső zöld parkra néznek.

Az irodaház alatt négyszintes mélygarázs épül, ahol 680 férőhelyes személyautó parkoló és 280 db biciklitároló kerül kialakításra, öltözőkkel és zuhanyzóval. A több mint 40 ezer négyzetméteres, nyolcemeletes irodaház a környezettudatosság jegyében a BREEAM Excellent minősítést célozza meg és nagy alapterületű irodái rendkívül rugalmas alaprajzi kialakítással rendelkeznek majd, így az irodaház székháznak, valamint kisebb bérlőknek is kiváló lehetőséget jelent.

„Óriási lelkesedéssel várjuk az építkezés indításával konkretizált bérlői érdeklődést és felkészültünk a helyszíni bejárások lebonyolítására. Kitűnő referenciamunkaként szolgálhat a leendő bérlőknek a WING által fejlesztett Magyar Telekom székház a Liberty közvetlen szomszédságában, valamint nyomon követhetik a munkálatok folyamatos alakulását és maguk elé képzelhetik cégük jövőbeni modern irodáit.” – mondta el Major Krisztina, a JLL bérbeadóképviseleti divízió vezetője.

A cikk a JLL támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)