Itt vannak az idei őszi lakberendezési trendek

Bár még élvezhetjük a nyár utolsó napsugarait, már jön a hideg, javában tart az ősz. Ezzel megérkeztek az idei őszi lakberendezési trendek is. Lássuk melyek ezek, és hogy használhatjuk otthonunkban.

Minden szezonnak megvannak a maga trendjei legyen szó színekről, mintákról vagy bútorokról. Bár nem biztos, hogy érdemes minden évben az aktuális trendeknek megfelelően berendezni otthonunkat, de ha éppen lakásfelújítás előtt állunk jól jöhet néhány ötlet az őszi felhozatalból. Mutatunk néhány szuper inspirációt, ötletet az őszi trendek jegyében!

Az idei szezon színei között az egyik legnépszerűbbek a pávakék- indigókék árnyalatok. Bár elég erőteljes színről beszélünk, gyönyörűen mutat egy-egy bútordarab vagy kiegészítő. Ebben a Szász Károly utcai lakásban például egy gyönyörű fotelen és a konyhabútoron jelenik meg és tökéletesen harmonizál a lakás többi részletével.

Csillogás
A metálos kiegészítők, fémes csillogás így például az arany vagy az ezüst idén ősszel is nagyon menő lesz. Szerezzünk be néhány kiegészítőt, ami remekül feldobja az összeképet anélkül persze, hogy túl sok lenne. Ebben a pécsi lakásban több bútoron, kiegészítőn megjelennek az aranyos árnyalatok, mely elegáns stílust kölcsönöz ennek a csodás otthonnak.

Fekete bútorok

Meglehet sokan félnek tőle, pedig ha nem visszük túlzásba nagyon jól mutat szinte mindenhol. Több helyen megjelenik ebben a ferencvárosi lakásban is, mégsem komor az összhatás.

Sötétzöld és a púder-rózsaszínes árnyalatok

Lehet először nem jutna eszünkbe ezt a két árnyalatot választani, pedig remekül mutat együtt, nem véletlen, hogy talán ez az idei év egyik legnépszerűbb trendje. Ez a XII. kerületi lakás pedig tökéletes példa erre.

Isnpiráció: https://www.housebeautiful.com


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kikerült Mészáros Lőrinc családjából, tönkre is ment a fociklubja

Kikerült Mészáros Lőrinc családjából, tönkre is ment a fociklubja

A Szombathelyi Haladás nem kapta meg NB II-es licencét, hiába volt sokáig a NER közelében.

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Eláruljuk, közülük öt egy-egy bank.

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

© 2024 (v2.202102)