Az élet szép Sasad luxus-lankáin

Sasad egy gyönyörű környék, méghozzá Buda belsőbb részeihez nagyon közel. Errefelé egymást érik az új luxusházak és lakások. Most nagyon nívós luxuslakáshoz juthat az, aki itt keres. Kiváló hely ez azoknak, akik Buda elegáns részén laknának, de szeretnének a Balatonhoz, illetve Győr vagy Bécs felé is gyorsan eljutni.

Sasad a XI. kerület, Újbuda egyik legmenőbb, legjobban fejlődő része. Ez egy gyönyörű környék Buda belsőbb részeihez nagyon közel. További előnye pedig, hogy Budapest nyugati kapujához, az M1 és M7-es autópályákhoz kifejezetten közel esik. Így aki sokat jár a Balatonra, Fehérvárra, Győrbe, vagy esetleg Ausztriába, Németországba, annak nagyon ideális helyet jelentenek Sasad “luxus-lankái”.

Itt körülnézve bukkanhatunk erre a háromszintes, tetőteraszos épületre. Ebben az új építésű luxusvillában mindössze 5 luxuslakás épül. A 3-5 szobás lakások egytől-egyig gyönyörű panorámával rendelkeznek, valamint mindegyikhez nagy méretű erkélyek és teraszok tartoznak.

Az exkluzív társasház természetesen kizárólag magas minőségű anyagokkal készül, így nem csak megjelenésében, hanem minden tekintetében kimagasló beruházás.

A földszinten két saját kertrésszel rendelkező otthon épül, az első emeleti lakások impozáns méretű erkéllyel lesznek ellátva, a legfelső emeleten pedig jakuzzis privát tetőterasz várja a lakás tulajdonosát.

A mai trendeknek és kor igényeinek megfelelően, a Sasadi 176 lakásai modern energiatakarékos levegő-víz hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel, igényes gépészettel, valamint minőségi burkolattal és szaniterekkel lesznek felszerelve.

Az épület körül fákkal övezett kert gondoskodik a kellemes lakókörnyezetről, valamint teremgarázs biztosít parkolóhelyet az autók számára. Ma már, egy ilyen szintű épületnél elvárás, hogy a teremgarázsok szintjéről induljon a lift. Ez itt sincsen másképp.

A Sasadi 176 projekt tehát tökéletes választás annak, aki Budán keres felső-kategóriás, nívós új otthont. Hiszen itt a kiváló elhelyezkedés és a színvonalas építészeti megoldásokon túl, egyedi panorámát, gyönyörű környezetet és nem mindennapi új otthont is kap a leendő tulajdonos.

A cikk megjelenését a projekt értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Félelmetes sorozatba került a TV2 – ezt már tényleg nehéz elhinni

Félelmetes sorozatba került a TV2 – ezt már tényleg nehéz elhinni

A 8. hét nézettségi adataiban tovább folytatódott a TV2 őrületes tendenciája, megint tarolt a Tények.

Végre egy uniós lista, amelyen Magyarország csak hátulról a negyedik

Végre egy uniós lista, amelyen Magyarország csak hátulról a negyedik

Nem fest jó képet az Európai Unióról, hogy a teljes népesség átlagánál nagyobb a fiatalok körében a szegénység. A

Képtelen elfogadni a kamatdöntést a forint

Képtelen elfogadni a kamatdöntést a forint

Délután óta csak gyengül a hazai fizetőeszköz. 

Meddig tartják a tempót Matolcsy Györgyék?

Meddig tartják a tempót Matolcsy Györgyék?

Az MBH Bank várakozása szerint a félév végére lassabb ütemre válthat a kamatcsökkentés.

© 2024 (v2.202102)