Gyönyörű lakások Debrecenben

Az ország második legnépesebb városában, Debrecenben néztünk körül, és kerestünk most szép lakásokat. Találtunk is jó néhány felújított vagy újszerű lakást, amik szuper lehetőséget kínálnak igényes otthont keresőknek.

Kelet-Magyarország kulturális, idegenforgalmi és gazdasági központja a város, mely olyan sokszínű, hogy itt, Debrecenben mindenki megtalálja a számára ideális állást, programot, látnivalót. Nincs ez másképp az ingatlanokkal sem, válogathatunk a szebbnél szebb eladó családi házak és lakások között. Az utóbbi néhány év áremelkedése – na meg, hogy Debrecenbe érkezik a BMW- az ingatlanpiaci árakon is meglátszik. Errefelé néztünk szét!

Válogatásunk első tagja Debrecen egyik legkedveltebb, újszerű lakóparkjában található. Az 59 négyzetméteres lakásban egy amerikai konyhás nappali, illetve egy hálószoba kapott helyet. A konyhában magas minőségű gépekkel felszerelt modern bútor került. A lakás klímával felszerelt és tartozik hozzá erkély is.

Szintén egy lakóparki, zárt udvaros társasházban található ez a 77 négyzetméteres lakás. Amerikai konyhás nappali, két hálószoba, tágas fürdőszoba, valamint gardrób található a lakásban, melyhez keleti tájolású nagy erkély is tartozik.

Belváros sétáló utcájában találtuk ezt a lakást, melyet tulajdonosai teljeskörűen felújítottak. A bútorokkal, berendezéssel együtt eladó lakásban amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, valamint 16 nm-es erkély található.

A következő lakás Tócóskertben található, nappalival és 2 hálószobával rendelkezik összesen 63 négyzetméteren, és még erkély is tartozik hozzá. Az ingatlan kompletten bútorozott, melynek értékét a vételár tartalmazza.

Ha érdekelnek további szépen felújított lakások Debrecenben, kattints ide!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tovább küzd a forintunk, nem bír talpra állni

Tovább küzd a forintunk, nem bír talpra állni

Alig változott a forint árfolyama az előző délutáni jegyzéséhez képest péntek reggelre a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

Mutatjuk, mit küld fegyverek helyett Ukrajnába az Orbán-kormány

Mutatjuk, mit küld fegyverek helyett Ukrajnába az Orbán-kormány

A legfrissebb Magyar Közlönyben jelent meg az erről szóló kormányhatározat.

Siker: van pénz Budapest számláján

Siker: van pénz Budapest számláján

A túlélőprogram sikeres volt, a fővárosi önkormányzat számlája pozitívba lendült át és azon jelenleg 39,7 milliárd forint van.

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Az összkép egyáltalán nem támasztja alá a rózsaszínű kormányzati kommunikációt.

© 2023 (v2.202102)