Pest belvárosának legszebb lakásai!

Az fővárosi ingatlanpiac, főként Pest belvárosa bővelkedik szebbnál szebb lakásokban, így ismét nehéz dolgunk volt, amikor e novemberi, esős-szomorkás hét legszebbjeit válogattuk. Ezúttal a VI., a VII. és a VIII. kerületben keresgéltünk, és hoztunk néhány igazán stílusos lakást a belvárosból. Íme!

Válogatásunk első tagja Pest egyik remek részén, a VI. kerületi Szív utcában található, közel az Andrássy úthoz és a Lövölde térhez. A lakás 64 négyzetméteres, jelenleg egy előtérrel egybenyitott konyha, nappali-étkező, valamint hálószoba és fürdőszoba található benne. A lakást nem régiben átalakították, melyben belső építész volt a tulajdonos segítségére. Az ingatlan nem csak esztétikailag van kifogástalan állapotban, a felújítás során az elektromos vezetékeket és a gázvezetékeket is kicserélték, illetve új, hőszigetelt nyílászárókat is kapott a lakás.

Szintén itt a VI. kerületben, az Oktogonhoz közel bukkantunk erre a 3 szobás lakásra. Jelenleg előszobával, amerikai konyhás nappalival, dolgozószobával, valamint 2 saját fürdőszobás szobával rendelkezik, mely közül az egyikhez gardrób is tartozik. Az ingatlan gépészetileg és esztétikailag is teljeskörűen felújított, így azonnal beköltözhető. Ráadásul a lakás teljes berendezése, a gépekkel együtt, a vételár részét képezik.

VIII. kerület Palotanegyedében, a Gutenberg térnél található egy 62 nm-es lakás. Egy tágas 29 négyzetméteres amerikai konyhás nappali, 2 szoba, továbbá két fürdőszoba található a lakásban. Az ingatlan riasztórendszerrel, biztonsági ajtóval is rendelkezik, továbbá műszakilag is teljes mértékben modernizált.

Válogatásunk utolsó tagja két lakásból áll, mely egyben és külön is megvásárolható. A VII. kerületi lakások, a Garay Tér közelében helyezkednek el. A nagyobb, 35 négyzetméteres lakásban előszoba, nappali és étkezőpultos konyha, tusolós fürdőszoba és egy félszoba található. A lakás közvetlen szomszédságában még egy kisebb 25 négyzetméteres lakás is van, amely szintén eladó.

Íme a kisebb lakás, melyet szintén gyönyörűen felújítottak. Ez az ingatlan 25 négyzetméteres, előszobával, konyhás nappalival, tusolós fürdőszobával, valamint hálószobával rendelkezik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

© 2024 (v2.202102)