Pest belvárosának legszebb lakásai!

Az fővárosi ingatlanpiac, főként Pest belvárosa bővelkedik szebbnál szebb lakásokban, így ismét nehéz dolgunk volt, amikor e novemberi, esős-szomorkás hét legszebbjeit válogattuk. Ezúttal a VI., a VII. és a VIII. kerületben keresgéltünk, és hoztunk néhány igazán stílusos lakást a belvárosból. Íme!

Válogatásunk első tagja Pest egyik remek részén, a VI. kerületi Szív utcában található, közel az Andrássy úthoz és a Lövölde térhez. A lakás 64 négyzetméteres, jelenleg egy előtérrel egybenyitott konyha, nappali-étkező, valamint hálószoba és fürdőszoba található benne. A lakást nem régiben átalakították, melyben belső építész volt a tulajdonos segítségére. Az ingatlan nem csak esztétikailag van kifogástalan állapotban, a felújítás során az elektromos vezetékeket és a gázvezetékeket is kicserélték, illetve új, hőszigetelt nyílászárókat is kapott a lakás.

Szintén itt a VI. kerületben, az Oktogonhoz közel bukkantunk erre a 3 szobás lakásra. Jelenleg előszobával, amerikai konyhás nappalival, dolgozószobával, valamint 2 saját fürdőszobás szobával rendelkezik, mely közül az egyikhez gardrób is tartozik. Az ingatlan gépészetileg és esztétikailag is teljeskörűen felújított, így azonnal beköltözhető. Ráadásul a lakás teljes berendezése, a gépekkel együtt, a vételár részét képezik.

VIII. kerület Palotanegyedében, a Gutenberg térnél található egy 62 nm-es lakás. Egy tágas 29 négyzetméteres amerikai konyhás nappali, 2 szoba, továbbá két fürdőszoba található a lakásban. Az ingatlan riasztórendszerrel, biztonsági ajtóval is rendelkezik, továbbá műszakilag is teljes mértékben modernizált.

Válogatásunk utolsó tagja két lakásból áll, mely egyben és külön is megvásárolható. A VII. kerületi lakások, a Garay Tér közelében helyezkednek el. A nagyobb, 35 négyzetméteres lakásban előszoba, nappali és étkezőpultos konyha, tusolós fürdőszoba és egy félszoba található. A lakás közvetlen szomszédságában még egy kisebb 25 négyzetméteres lakás is van, amely szintén eladó.

Íme a kisebb lakás, melyet szintén gyönyörűen felújítottak. Ez az ingatlan 25 négyzetméteres, előszobával, konyhás nappalival, tusolós fürdőszobával, valamint hálószobával rendelkezik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Milliárdos fejlesztés jön a Ganznál

Milliárdos fejlesztés jön a Ganznál

Forgógép üzletágában 4,65 milliárd forint értékű technológia fejlesztést indítottak.

L. Simon László máris üzent a Nemzeti Múzeum új főigazgatójának

L. Simon László máris üzent a Nemzeti Múzeum új főigazgatójának

Miután kedden kiderült, Demeter Szilárd nyerte a múzeum pályázatát.

Automatizálja hálózatfelügyeleti rendszereit a 4iG Csoport, elsőként a Vodafone-nál

Automatizálja hálózatfelügyeleti rendszereit a 4iG Csoport, elsőként a Vodafone-nál

Az innovatív megoldást elsőként a Vodafone Magyarországnál vezetik be.

Egy számjegyű infláció után egy számjegyű alapkamat, de Matolcsy Györgyék még nem dőlnek hátra

Egy számjegyű infláció után egy számjegyű alapkamat, de Matolcsy Györgyék még nem dőlnek hátra

Már csak 9 százalék az irányadó kamat, erről tájékoztat Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke.

© 2024 (v2.202102)