Téged is vár a fiatalos Ferencváros!

Sok olyan környéken épülnek ma házak, amelyen korábban gyártelepek, rossz lakó-összetételű házak álltak, különösen a nyolcadik kerületben. Azonban aki biztosra akar menni, inkább a jóval nívósabb kilencedik kerületben, a Ferencváros irányában néz szét. Most, az áfa-hajrában döbbenetes akciók vannak errefelé: 32-35 millióért hamar elkészülő, két szobás új lakás kapható.

Ferencváros, az itteni területek teljes megújulása nem ma, hanem közel 30 éve kezdődött, azaz a környék sokkal-sokkal ígéretesebb, mint más, még egyelőre akár hosszú éveken át „erősen átalakulóban lévő” környék és kerület. E téren a IX. kerület leginkább Budapest másik sztárjához, a XIII. kerülethez hasonlít. Egymást érik erre is az új építések, de immár évtizedek óta, nem pedig pár éve.

Ferencváros ráadásul a hármas metró, a Lurdy ház és a körút (4-6-os villamosok), valamint az Orczy Kert szélén a Nemzetvédelmi Egyetem új Campusának – és persze többek közt az Orvosi és a Közgáz – egyetemek közelsége okán az egyik legélhetőbb, fiatalos és modern környék. Sőt, a lakásbefektetők egyik jelentős „vadászterülete is”, és még a Duna partja sincsen messze ide.

Erre, a Ferencváros szívében, frekventált, rehabilitált, dinamikusan fejlődő környezetben leltünk rá erre a már épülő, jövő augusztusra elkészülő, mindössze 31 lakásos házra, amely idén még akár az kedvezményes, öt százalékos lakásáfával is megvásárolható – a mai ajánlatok közt igen remek áron!

Az első, a második és a harmadik emeletek lakásai – a környéket és a mai piacot, valamint a minőségei is bekalkulálva – igen olcsón, december 20-áig 745-765 ezer forintos négyzetméter-áron elcsíphetők! Ez azt jelenti, hogy egy bő fél éven belül elkészülő garzon itt a környék lakótelepi áraival összemérhető szinten megvásárolható, és mondjuk egy két szobás otthon 32-35 millió forintért is megvehető ez év december 20-áig!

A modern, fiatal, vagy éppen fiatalos lakók elvárásainak megfelelően készül az épület: a Haller utca közelében épülő Ferencváros Residence otthonai azoknak való, akik családias, meghitt környezetre vágynak, de mégsem akarják távol tartani magukat a belváros nyújtotta előnyöktől.

Fontos, hogy itt viszonylag alacsony a lakásszám, és rengeteg a praktikus elosztású, nappali + 1 hálószobás lakás, és a 9. emeleten penthouse is akad.

A jó befektetést garantálja, hogy az épület nem csak szép lesz, de a legmagasabb műszaki tartalommal készül: a modern hűtő-fűtő hőszivattyúval, amely akár -30 fokban is tökéletesen teljesít, nyáron pedig kellemesre hűt, így a külön, akár szobánként több százezres a klímaberendezést sem kell beszereltetni.

Lényeges, hogy az új társasháztól könnyű eljutni a városközpontba, de a Duna part is csak pár perc sétatávolságra van. Közelben a 2-es, 24-es, 51-es villamos, a 23-as busz, és két megállónyira van a 3-as metró. Az épület átadása jövő augusztusban várható, de akár garantált 5% áfával is megvásárolhatók még idén lakások!

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH kis is számolta

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH kis is számolta

A benzin 3,2, a dízel 5 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál – jelentette első ízben a Központi Statisztikai Hivatal.

OTP-ügyfelek figyelem! A bank automatikus korlátozást vezet be

OTP-ügyfelek figyelem! A bank automatikus korlátozást vezet be

Az OTP Bank – kiberbiztonsági megfontolásból - május nyolcadikától automatikusan 1 millió forintos napi átutalási limitet állít be az internet- és mobilbankból indított átutalásokra.

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

A következő napokban legalább két főből álló mobil ellenőri csoportok jelenhetnek meg a magyar kórházakban.

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az Irán által Izrael ellen indított nagyszabású támadással kapcsolatosan az izraeli kommunikáció diadalittas volt, de ezzel a veszély nem múlt el.

© 2024 (v2.202102)