Budai villák közt, a központ közelében

Mindenki szeretne olyan helyen élni, ami csendes, nyugodt, mégis közel van a központhoz. És ha találunk egy ilyen helyet, ami ráadásul még a Budai-hegyekben is van, villák között, akkor elmondhatjuk, hogy megütöttük a “budai főnyereményt”.

Kuruclesen, a Tárogató út, Tárogató lejtő, Lipótmezei út kereszteződése például épp ilyen környék. Zöldövezetben, rengeteg fával, szinte egy lépésre az erdőtől, szellősen beépített, gyönyörű villák és kis lakásszámú társasházak között, ugyanakkor elég közel villamoshoz, buszhoz, hogy tömegközlekedéssel 15 perc alatt, autóval pedig akár 10 perc alatt a Széll Kálmán téren lehessünk, ha jó a forgalom.

Aki itt keresi otthonát többnyire panorámás villák és villalakások közül válogathat, de nem túl nagy számban, mint ahogyan beépítésre váró telekből sincs sok a környéken. Ezért is szerencsés, ha valamelyik üres telken egyszer csak egy új, kis lakásszámú társasház épül, méghozzá a mai elegáns, modern villák stílusában, tágas lakásokkal.

A Tárogató lejtőn is épp most épül egy ilyen társasház, mindössze 4 lakással, nagy ősfás telken, mely kellő intimitást biztosít az itt lakók számára. A földszint, emelet, tetőtér elosztású házban két kisebb lakás kap helyet a földszinten és két nagyobb, belső kétszintes lakás az emeleten és a tetőtérben, míg az autóknak a mélygarázsban jut hely.

A házat átgondolton tervezték, így ügyeltek a tájolásra is, a déli tájolásnak köszönhetően a lakások mind napfényesek és panorámásak, ugyanakkor annak ellenére, hogy az épület csak 3 szintes, liftet is beépítenek, így a lakások idősek vagy mozgásukban korlátozott személyek számára is tökéletesek lesznek.

A lakások tervezésénél fontos szempont volt az ergonómia és az elegáns megjelenés, valamint a magas műszaki tartalom, melynek köszönhetően rendkívül gazdaságos hőszivattyús fűtést alakítanak ki. A külső, hőszigetelt nyílászárók a környék és az épület elegáns megjelenéséhez illeszkedve műanyag helyett fából készülnek, míg a szobákban a padlót az új építésű lakásoknál megszokott laminált padló helyett, a szintén sokkal elegánsabb parketta borítja majd.

Az eladó, 147 nm-es, nagy lakás nappali + 4 hálószobával rendelkezik, és erkély, illetve nagy terasz is tartozik hozzá, ezért elsősorban családoknak, akár két generáció részére ideális. A kisebb, 93 nm-es lakás nappali plusz kettő vagy három szobás kialakítással is elérhető, ez a lakás is rendelkezik terasszal ez kisebb családok számára tökéletes.

A tágas, jó elosztású lakások ideálisak azok számára, akik értékelik a természetet és a tágasabb életteret, illetve a környék kiváló infrastruktúrája, a nemzetközi iskolák közelsége miatt, a lakások könnyen kiadhatóak, így befektetésnek is tökéletesek.

Innen gyorsan eljuthatunk a Széll Kálmán térre, ahonnan a város bármelyik része könnyen megközelíthető, ha munkánk messzebbre szólít, ugyanakkor a közelben jó hírű óvodák, iskolák, bevásárlási lehetőség, kórházak, azaz minden megtalálható, és a 2020 IV. negyedévében átadásra kerülő lakásokat még 5%-os áfával lehet megvásárolni.

A cikk az ingatlanok értékesítőjének megbízásából készült.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Üzemanyagárak: megoldás helyett gumicsontot kaptunk Nagy Mártontól

Üzemanyagárak: megoldás helyett gumicsontot kaptunk Nagy Mártontól

A kormány nem megoldást, hanem csak további feszültséget generált az üzemanyagok piacán.

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

© 2024 (v2.202102)