Idén a XIII. kerületből hozzuk az első hét legszebbjeit

Az újév első napjainak heti összeállításában az ország talán legnépszerűbb, de a főváros bizonyosan legkedveltebb pontjáról, a XIII. kerületből hoztuk el a hét legszebb lakásait.

A XIII. kerületből érkező kínálat igen bőséges, már csak azért is, mert ez a rész talán a legkedveltebb pesti célpont a lakáskeresők körében. Szerencsére sok szép lakás is van errefelé, keresgéljünk akár a blsőbb Újlipótváros városrész egyik patinás társasházában, vagy kissé kifelé található angyalföldi rész modern, újépítésű házaiban. Körülnéztünk mi is errefelé és sok szép, magazinba illő lakást találtunk, melyek az év első (fél) hetében is kiérdemelték a “hét legszebbjei” címet.

Először a kerület, belvároshoz közelebb eső részén, Újlipótvárosban néztünk szét és mutatunk is innen két gyönyörű lakást.

Itt a Duna partján található az alábbi háromszobás, örökpanorámás lakás, melyből megcsodálhatjuk a Halászbástyát, a Dunát, illetve a Margit-szigetet. Az ingatlan elosztása kiváló, tágas nappalival, 2 szobával, étkezős konyhával rendelkezik, valamint tartozik hozzá erkély is.

A következő lakás Újlipótváros egyik legkedveltebb utcájában, a Pozsonyi úton található. A 76 négyzetméteres lakásban 2+1 félszoba van, a teljes lakást pedig nem rég teljeskörűen felújították.

A kerület zöldebb része felé haladva, Angyalföldön is sok jó lehetőséget találtunk.

Nyugodt kertvárosi környezetben, közvetlenül a Rákos patak partján kínálják eladásra ezt az idén felújított 3 szobás lakást. A műszaki és esztétikai felújítás során a tulajdonosok törekedtek a tágas terek kialakítására, mindezt a praktikum jegyében.

Szintén a kerületben, közel a Westend City Centerhez akadtunk erre a gyönyörűen felújított, azonnal birtokba vehető, 2.emeleti, utcai nézetű, 67nm-es lakásra, egy igényes, liftes házban.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

A Sberbank értékes ügyfelei és ingatlanai hamar gazdára találtak, az egyéb itt hagyott kacatoktól viszont nehéz megszabadulni. Csocsóasztal és fogas is van eladó.

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

A 134 milliárd forint tartozásból 129 milliárdot a Belügyminisztérium intézményei halmoztak fel.

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

4 millió 746 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék.

© 2024 (v2.202102)