A legmenőbb belvárosi részek vonzásában

Ha Budapesten keresünk jól, akár rövid távra is kiadható lakást, az Erzsébet körút környékénél jobb helyen nem is nézelődhetünk. Erre találtunk egy csodálatos, belvárosi lakást, amely már nyugodt helyen van, mégis csak pár lépés ide a Király utca környéki romkocsma-negyed és az elegáns Andrássy út is.

A belvárosi pezsgést kedvelőknek tehát az egyik legjobb, ha nem a legjobb választás a Nagykörút Erzsébet körúti szakasza, amely a Blaha Lujza tértől a Király utcáig húzódik. Errefelé találtunk most egy szuper lakást!

Itt, tehát az Erzsébet körúttól pár lépésre, az Andrássy útról nyíló Vörösmarty utcában adott minden, ami a nagyvárosi élethez tartozik, legyen szó színházról, vacsoráról vagy az esti buliról. Egyikhez sem kell messzire menni. Ráadásul közlekedés szempontjából sem utolsó a hely, hiszen a Körúton közlekedő 4-es és 6-os villamosok vagy a kisföldalatti, valamint a környék trolibuszai, e-rollerei, Bubi bringái mind-mind megkönnyítik a munkába, egyetemre járást. Az említett 4-es és 6-os villamosok pedig az összes metróvonalat érintik és 400 méterre vannak a következő lakástól, tehát mindössze 5 perc sétával elérhetők.

A Nagykörút szomszédságában az alábbi első emeleti lakást tulajdonosa teljeskörűen, modern módon felújította. A nagyszerű lokációból és a lakás jellegéből adódóan tökéletes akár rövid-, akár hosszútávú bérbeadásra. Azaz nagyszerű választás azok számára, akik magas hozamot biztosító befektetési lehetőséget keresnek. Emellett persze jó választás fiataloknak is, akik a belváros szívében, közel a bulinegyed vonzásában keresik első otthonuk.

Műszakilag és esztétikailag is egy teljesen megújult, a mai kor igényeinek megfelelő lakással van dolgunk. Az ingatlan kialakítását ráadásul rendkívül praktikus és alaposan átgondolt terek jellemzik. Jelenleg egy tágas nappali, konyha, fürdőszoba, valamint egy hálószoba található benne.

A lakást alapjaiban is felújították, hiszen új villanyvezetékekkel és szerelvényekkel, új gépészettel és fűtéssel szerelték fel. Ezen kívül újak a nyílászárók, valamint a hideg és melegburkolatok is.

A konyhába – az örök divat metro-csempe mellé – új beépített bútor került, melynek többek között a beépített hűtő és főzőlap is része. Fontos kiemelni, hogy a bútorok a vételár részét képezik, így valóban azonnal beköltözhető, ha pedig befektetési lehetőséget keresünk egy felújított, bútorozott lakással biztosan jól járunk.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Az orosz-ukrán háború 881. napja volt a keddi. Mi történt az elmúlt órákban?

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

54 hektáros falu lesz a magyar csapat otthona is.

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

A 29. héten kifejezetten csendesen alakultak a nézettségi adatok, azonban így is kisebb meglepetés született.

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Leszállítanak három Leopardot kedden a magyar honvédségnek.

© 2024 (v2.202102)