Ferencvárosból hoztuk a hét legszebbjeit

Heti legszebbjeink kiválasztásához ezúttal a IX. kerületet vettük nagyító alá, és nem is kellett sokáig keresgélnünk. Gyönyörű lakásokat hoztunk Ferencvárosból.

Sok szép lakást hoztunk ezúttal Ferencvárosból. Ez a hely manapság az egyik legélhetőbb kerületnek számít. Sok errefelé az új építésű, de megújult parkokkal és jó közlekedési lehetőségekkel is várja azokat, akik a belvároshoz közel azonban annál jóval nyugodtabb környéken keresnek lakást.

Az első lakás a SOTE, illetve a Nagyvárad tér és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem vonzáskörzetében helyezkedik el. A felújított lakásban tágas nappali, konyha, 2 hálószoba, valamint két fürdőszoba található, sőt még egy 8 négyzetméteres erkély is kapcsolódik hozzá.

A Boráros tér melletti Ipar utcában, a Duna-parthoz közel található a következő 47 négyzetméteres, másfél szobás lakás, mely lakberendező segítségével nyerte el mai formáját.

A Nagyváradtérhez közel találtuk ezt a 49 négyzetméteres, harmadik emeleti lakást, melyben egy nagyobb baráti társaság számára is kényelmes nappali, konyha, valamint hálószoba és fürdőszoba található. A lakást tavaly nyáron teljeskörűen felújították, mind műszakilag, mind esztétikailag.

Végül megmutatjuk ezt a Bakáts téri felújított, 39 négyzetméteres lakást. A praktikus elosztásnak köszönhetően a lakás rendkívül kényelmes, tágas, melyben gardróbos hálószoba, konyha, nappali és hangulatos fürdőszoba található.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Döntött a Kúria a Magyar Rádió épületéről, a fideszes jelölt örülhet

Döntött a Kúria a Magyar Rádió épületéről, a fideszes jelölt örülhet

A Kúria Önkormányzati Tanácsa megsemmisítette a Magyar Rádió egykori épületeire helyi rendeletben kimondott változtatási tilalmat.

Olimpiai rekordra készül a börtön Párizs külvárosában

Olimpiai rekordra készül a börtön Párizs külvárosában

Az olimpiai  játékokra való felkészülés jegyében a hatóságok széles körű tisztogatásba kezdtek, de a helyi börtön alig bírja kapacitással.

Nagy teljesítmény kis szénlábnyommal a zöld adatközpontban

Nagy teljesítmény kis szénlábnyommal a zöld adatközpontban

Megújuló energiaforrások használatán túl a vállalatok több módon is csökkenthetik adatközpontjaik széndioxid-kibocsátását, miközben növelik számítási teljesítményüket.

Egymilliárd forintjába kerülhetett a magyar adófizetőknek Orbánék dzsemborija

Egymilliárd forintjába kerülhetett a magyar adófizetőknek Orbánék dzsemborija

Régi harcostársának nevezte Mateusz Morawiecki korábbi lengyel miniszterelnököt Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke, amikor pénteken fogadta őt a Karmelita kolostorban - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

© 2024 (v2.202102)