Zuglói otthonok e szomorú tavaszi hét legszebbjei!

A sok rossz hír után legalább a hétvégén “fújjunk” egy kicsit – mondjuk zuglói nézelődők előnyben jeligére. E heti habkönnyű válogatásunkba ezúttal tehát a XIV. kerületből gyűjtöttünk szebbnél szebb lakásokat. Hoztunk több nagy, 3-4 szobás nagycsaládi otthont és 2-3 szobás, de azért tágasabb, 1-2 gyerekkel, vagy befektetésnek ideális otthonokat is.
A XIV. kerület továbbra is az egyik legnépszerűbb célpontja a pesti oldalnak. Nem véltelen, hogy oly sokan szeretik, hiszen viszonylag közel van a belváros, jó az ellátottság, ugyanakkor csendes, nyugodt, nívós, és legtöbb helyen igen zöld, madárcsicsrgős ez a városrész. Egyszóval a legcsaládiasabb kerületek egyike, a jellemzően a tehetősebb középosztály, vagy az ide törekvők, ideális lakhelye. Ezt tükrözi a kínálat minősége, és persze az árak színvonala is.

Válogatásunk első tagja akár több gyerekes családoknak is ideális, a közelben óvoda, bölcsőde és kisebb boltok is vannak. A lakásban 113 négyzetmteren 3+1 félszoba található, sőt, terasz és kertkapcsolat is tartozik hozzá. A társasházban ráadásul lehetőség van szauna, illetve konditeremhasználatra is.

Alsórákos kerületrészen, szintén zöldövezeti környezetben található a következő családi otthon. A szépen felújított lakás nappalival, valamint 4 szobával rendelkezik, valamint dupla terasz tartozik hozzá.


Törökőr városrészben, a Stadionok metrómegálló közelében kínálják eladásra a következő, 68 négyzetméteres lakást, melyben amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba és gardróbszoba, illetve káddal és zuhanyzóval egyaránt felszerelt fürdőszoba található.

A meglehetősen elegáns Stefánia úthoz közeli Semsey Andor utcából hoztuk válogatásunk utolsó tagját, az alábbi 75 négyzetméteres, amerikai konyhás nappalival és 2 hálószobával rendelkező lakást. Innen a belváros metróval körülbelül 20 perc alatt elérhető, a Városliget pedig csupán 10 perces sétatávolságra található.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gyorsabban eljuthat a betegekhez a rák gyógyításának új módszere

Gyorsabban eljuthat a betegekhez a rák gyógyításának új módszere

Cégfelvásárlásokkal gyorsítja fel az AstraZeneca kínálatának bővítését a rák kezelését szolgáló új módszerek területén.

Havi 180 ezer forint albérlet-támogatást kaphatnak a fiatalok az államtól

Havi 180 ezer forint albérlet-támogatást kaphatnak a fiatalok az államtól

A munkahelyüktől kilométerre lakó 30 év alattiak 180 ezer forint támogatást kaphatnak a lakásbérléshez. 

Ferihegyen felszállás, Bangkokban leszállás és fordítva

Ferihegyen felszállás, Bangkokban leszállás és fordítva

Az Air Asia összeköti Bangkokot Budapesttel. 

Kámforrá vált a lélegeztetőgép-biznisz egyik nagy nyertese

Kámforrá vált a lélegeztetőgép-biznisz egyik nagy nyertese

Csalás miatt tettek feljelentést a kisbefektetők.

© 2024 (v2.202102)