Függőkerttel és kültéri kandallóval is rendelkező luxusvillát vett 1,68 milliárdért Chrissy Teigen és John Legend Hollywoodban

A sztárpár a járvány idején sem unatkozik, ám már a hónap elején vásároltak egy penthouse-t Manhattanben, abban az épületben, ahol már egyébként is volt egy penthouse lakásuk. Most pedig egy csodás luxusvillát vettek West Hollywood szívében, nem messze Beverly Hills-i birtokuktól, amit még 2016-ban vásároltak meg közvetítők a jól ismert másik sztártól, Rihannától.

Arról nincs sok információnk, hogy az ingatlan érintésmentes megtekintése és a szerződéskötés, hogyan zajlott, azt leszámítva, hogy a villáért összesen 5,1 millió dollárt fizettek, ami megközelítőleg 1,68 milliárd(!) forintnak felel meg. A házról azonban annál többet tudunk megosztani.

A 325 nm-es villa úgynevezett „organikus modern” stílusban épült, azaz a modern építészet elemeit ötvözi természetes anyagokkal, így teremtve egyensúlyt a funkcionalitás és a természet harmóniája között, és persze okosotthon rendszerrel is felszerelték.

A kétszintes épület földszintjén amerikai konyhás nappali és egy dolgozószoba kapott helyet, konyhájában 6 m hosszú, étkezőpultnak is alkalmas, márvány konyhaszigettel. Az alsó szintet hatalmas üveg tolóajtók választják el a hátsó udvartól, így mosva össze a kint és bent határait.

Fedett teraszán, amelyet a felette lévő terasz aljába süllyesztett lámpák fénye világít meg, egy kültéri kandalló is található, L-alakú hátsó udvarán medence és spa is helyet kapott.

Felső szintjén 3 hálószoba és 3 fürdőszoba található, a hálószobák mindegyikéből szintén hatalmas üveg tolóajtókon léphetünk ki a privát teraszokra, amelyeket csepegtetős öntözőrendszerrel felszerelt függőkert vesz körbe.

Külföldi képek forrása: famouscelebrityhomes.com

És most jöjjön néhány luxusotthon itthonról is, amelyek még olcsóbbak is…

Balatoni panorámás medencével Tihanyban

Panorámás, medencés luxusház Szentendrén

Bel- és kültéri medencével Nagytarcsán

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Lemondott egy korrupt ukrán miniszter. Háborús hírek.

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Stratégiai együttműködési megállapodást is kötöttek.

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Minimálisan gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

A lombkoronasétányos és a vak komondoros polgármester is folytatná a munkát

A lombkoronasétányos és a vak komondoros polgármester is folytatná a munkát

Újra a választók bizalmát kérik.

© 2024 (v2.202102)