Itt a tavasz, irány a Balaton-part!

A korlátozások enyhítésével végre egy kicsit fellélegezhetünk. A Budapesten és Pest megyén kívüli szabadabb mozgás lehetősége teret ad annak, hogy végre szétnézzünk a Balatonon, hív mindenkit a Balaton-part!

Aki tanult az elmúlt hetek és hónapok kihívásaiból, és meg is teheti, az most önálló nyaraló-lakást keresgélhet a tóparton, hogy el tudjon vonulni oda bármikor – mondjuk akkor is, ha nehéz, vagy épp lehetetlen hotelt, panziót találni. A friss tóparti lehetőségek között böngészve bukkantunk rá a csodálatos Balatonföldváron egy, a tóparttól sétatávolságra lévő, luxus színvonalú ajánlatra.

Földváron – talán kevesen tudják – már a honfoglalás előtt kelta földvár állt, innen kapta nevét a település. A mai város elődje a XVII–XIX. században Kőröshegy pusztája volt, magát a fürdőtelepet pedig a XIX. század végén a Széchenyi-család alapította. A grófi család parkot hozott itt létre, majd 1896-ban nyitották meg hivatalosan a fürdőtelepet. Már ekkor elég sok villa állt a településen és gyorsan kedvelt üdülőhellyé vált. Tehát a déli part egyik legrégebbi fürdőhelyéről van szó, mi pedig éppen itt bukkantunk rá erre a prémium színvonalú, még épülő társasházra.

A platánsorral szegélyezett Kvassay sétány a város egyik látványossága, amely egyben az egyedi, parti életstílus szimbóluma is. E különleges sétány szomszédságában kínál egy fejlesztő 56 luxuslakást azoknak, akik magas minőségű nyaralót keresgélnek a magyar tenger partján. Választhatnak egy, kettő, három, négy, de akár öt szobás lakást is a felhozatalból. Fontos érv amellett, ha valaki ezekből a lakásokból vásárol, hogy egyúttal magas hozamú befektetést is magáénak is tudhat.

A társasház lakásait különösen nagy méretű teraszokkal tervezték, ahonnan a felső szintek lakói reggeli közben a zöldre, a part felé kilátást is élvezhetnek. A luxus lakóházhoz – ebben a kedvező árkategóriában ritkaságszámba menő – kültéri medence és gyönyörű parkosított kert is tartozik.

Ehhez jön hozzá, hogy a házban modern, energiatakarékos hőszivattyús fűtés-, és hűtésrendszer és magas színvonalú épületgépészet szolgálja, illetve fokozza a lakók további kényelem-érzetét.
A lakások értékét további növeli, hogy garázshelyek is megvásárolhatóak a projektben.

A cikk a lakópark értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)