Nagy lakás 40 millió alatt, közel a Király utca és a Nagymező utca sarkához

A mai ingatlanárak mellett, nincs könnyű helyzetben, aki a szűken vett belvárosban, a körúton belül keres 40 millió alatt lakást. Főleg, ha nem elégszik meg egy kis garzonnal. Most egy felújítandó, de elképesztően jó adottságú, 55 négyzetméteres lakást mutatunk a Nagymező utca Király utca felőli végén, csak 38,9 millióért.

Érdemes tehát körülnézni a felújítandó állapotban lévő lakások között is mert, ha szerencsénk van kifoghatunk egy-egy kivételes elhelyezkedésű lakást megfizethető áron. Most éppen ilyen lakást hoztunk, méghozzá az Oktogonhoz és az Andrássy úthoz is nagyon közel!

A Nagymező utcában találtuk ezt, az azonnal birtokba vehető, igaz felújítandó lakást. Ez a gyöngyszem  egy 1912-ben épült Ernst Lajos által építtetett házban található.

Az épület, mely egyébként a főváros első ötemeletes társasháza, nem csak lakóház, múzeum és mozi is működik benne, így tökéletesen beleillik a pesti belváros kulturálisan pezsgő arculatába. A ház belső részét már felújították, idén esedékes aaz újabb külső csinosítás is.

Ennek az elegáns háznak az első emeletén találtuk a következő lakást, mely felújítva tökéletes otthona lehet a belvárosi életet kedvelő fiataloknak, pároknak. Vagy éppen jól jövedelmező befektetés válhat belőle, a kétségkívül nagyszerű lokáció okán.

Az 55 négyzetméteres lakás csendes, világos belső udvarra néz, így a belváros zajától sem kell tartani. Belépve tágas előtér fogad, innen nyílik a fürdőszoba, a konyha, a hozzá kapcsolódó kis kamrával és egy kisebb helyiség, melyet dolgozószobának, hálófülkének vagy gardóbnak is használhatunk.

A folyósó végén helyezkedik el a tágas nappali, mely 3,55 méteres belmagasságának köszönhetően akár galériázható is.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)