Újraindult az élet, újra indul a lakáskeresés

Végre újra elindult az élet és a lakáskeresés. Aki lakást keres, nem árt résen lennie, mert a jó ajánlatok azért folyamatosan fogynak. Különösen így van ez az új építésű lakásoknál. A keresletnél ugyanis a kínálat jobban szűkül, mert kevés új projekt indul. Ezúttal összegyűjtöttük a mi kedvenceinket.

Első projektünk a IX. kerület frekventált-rehabilitált részén épül, pontosabban a Márton és a Gát utca sarkán. A Gama Residence kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően, ideális választás azoknak a lakáskeresőknek, akik a belvároshoz közel, ugyanakkor nyugodtabb környéken keresik otthonukat. A lakópark kínálatában 1-4 szobás lakások között válogathatunk, így a több gyermekes családok és az egyedülállók, fiatal párok is egyaránt megtalálják a számukra legkényelmesebb otthont.

Az előbb említett városrész mellett a másik közkedvelt pesti kerületből, a XIII. kerületből is hoztunk egy ígéretes társasházat. Ahogy a neve is hirdeti a Pacific Park a vibráló, mindig nyüzsgő városban a béke szigeteként hivatott otthont nyújtani, azoknak, akik nem szívesen mondanának le a jó közlekedésről, esetleg a Váci úti irodafolyósó valamely nagy irodaházában dolgoznak, vagy csak jól jövedelmező befektetési lehetőséget keresnek. A Pacific Park a Dózsa György úti metrómegállótól csupán 1 percre kínál nappali+2 szobás és nappali + 3 szobás lakásokat.

Két projektet is hoztunk a III. kerületből. Az első a Kolosy tértől mindössze 15 percre található Római Residence, mely egy 80 lakásos társasház, közel a Duna-parthoz. A beruházó elképzelése egy olyan társasház, ahol a nyugalomra vágyó fiatalok, családok, nyugdíjasok egyaránt megtalálhatják otthonukat anélkül, hogy le kellene mondaniuk a városi élet előnyeiről mindezt a festői Római parton. A Római Residence kínálatában 28 és 72 négyzetméter közötti lakások közül válogathatnak az lakáskeresők.

Szintén a III. kerületben, azonban annak egy másik részén, Aranyhegyen épülnek a Héthalom Panoráma exkluzív lakásai. A háromlakásos társasház igazi budai hegyvidéki környezetben épül, így minden lakásból csodálatos panoráma nyílik a Testvérhegyre és a Hármashatár-hegyre. A Héthalom Panoráma mindhárom lakása belső kétszintes, emeleti teraszokkal, valamint saját kertrésszel rendelkeznek.

Válogatásunk végére vidéki nagyvárosunkból, Debrecenből is hoztunk egy új építésű projektet. Az Új Ispotály lakópark a városközponttól mindössze 1,5 km-re épül, innen csupán pár perc séta a távolsági és helyi busz-, villamos- és trolibusz megálló, így a város számos pontja és a környező települések is könnyen elérhetőek. A lakópark négyemeletes épületeiben változatos méretű és elrendezésű otthonokat találunk, így mindenki megtalálja a számára ideális lakást.

***

Ő vajon talál idén egy szép új otthont!? 😉 🙂

 

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kényszerű döntés született: 168 embert rúgnak ki a Lázár Jánoshoz tartozó állami cégtől

Kényszerű döntés született: 168 embert rúgnak ki a Lázár Jánoshoz tartozó állami cégtől

Csoportos létszámcsökkentés lesz a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft-nél.

Putyin ennek nem fog örülni: orosz cirkálórakéták semmisültek meg a Krímben

Putyin ennek nem fog örülni: orosz cirkálórakéták semmisültek meg a Krímben

A krími Dzsankoj városában történt robbanás megsemmisítette a Moszkva fekete-tengeri flottája számára szánt orosz cirkálórakétákat.

Sajnálhatja a világ, hogy náluk nem forint van, olyan erős lett a magyar fizetőeszköz

Sajnálhatja a világ, hogy náluk nem forint van, olyan erős lett a magyar fizetőeszköz

Erősödött kedd reggelre a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

Orbán Viktor öccse kiszállt Schobert Norbert vállalkozásából

Orbán Viktor öccse kiszállt Schobert Norbert vállalkozásából

Egy évet sem töltött el a Norbi Update Lowcarb Zrt. igazgatóságában.

© 2023 (v2.202102)