Újraindult az élet, újra indul a lakáskeresés

Végre újra elindult az élet és a lakáskeresés. Aki lakást keres, nem árt résen lennie, mert a jó ajánlatok azért folyamatosan fogynak. Különösen így van ez az új építésű lakásoknál. A keresletnél ugyanis a kínálat jobban szűkül, mert kevés új projekt indul. Ezúttal összegyűjtöttük a mi kedvenceinket.

Első projektünk a IX. kerület frekventált-rehabilitált részén épül, pontosabban a Márton és a Gát utca sarkán. A Gama Residence kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően, ideális választás azoknak a lakáskeresőknek, akik a belvároshoz közel, ugyanakkor nyugodtabb környéken keresik otthonukat. A lakópark kínálatában 1-4 szobás lakások között válogathatunk, így a több gyermekes családok és az egyedülállók, fiatal párok is egyaránt megtalálják a számukra legkényelmesebb otthont.

Az előbb említett városrész mellett a másik közkedvelt pesti kerületből, a XIII. kerületből is hoztunk egy ígéretes társasházat. Ahogy a neve is hirdeti a Pacific Park a vibráló, mindig nyüzsgő városban a béke szigeteként hivatott otthont nyújtani, azoknak, akik nem szívesen mondanának le a jó közlekedésről, esetleg a Váci úti irodafolyósó valamely nagy irodaházában dolgoznak, vagy csak jól jövedelmező befektetési lehetőséget keresnek. A Pacific Park a Dózsa György úti metrómegállótól csupán 1 percre kínál nappali+2 szobás és nappali + 3 szobás lakásokat.

Két projektet is hoztunk a III. kerületből. Az első a Kolosy tértől mindössze 15 percre található Római Residence, mely egy 80 lakásos társasház, közel a Duna-parthoz. A beruházó elképzelése egy olyan társasház, ahol a nyugalomra vágyó fiatalok, családok, nyugdíjasok egyaránt megtalálhatják otthonukat anélkül, hogy le kellene mondaniuk a városi élet előnyeiről mindezt a festői Római parton. A Római Residence kínálatában 28 és 72 négyzetméter közötti lakások közül válogathatnak az lakáskeresők.

Szintén a III. kerületben, azonban annak egy másik részén, Aranyhegyen épülnek a Héthalom Panoráma exkluzív lakásai. A háromlakásos társasház igazi budai hegyvidéki környezetben épül, így minden lakásból csodálatos panoráma nyílik a Testvérhegyre és a Hármashatár-hegyre. A Héthalom Panoráma mindhárom lakása belső kétszintes, emeleti teraszokkal, valamint saját kertrésszel rendelkeznek.

Válogatásunk végére vidéki nagyvárosunkból, Debrecenből is hoztunk egy új építésű projektet. Az Új Ispotály lakópark a városközponttól mindössze 1,5 km-re épül, innen csupán pár perc séta a távolsági és helyi busz-, villamos- és trolibusz megálló, így a város számos pontja és a környező települések is könnyen elérhetőek. A lakópark négyemeletes épületeiben változatos méretű és elrendezésű otthonokat találunk, így mindenki megtalálja a számára ideális lakást.

***

Ő vajon talál idén egy szép új otthont!? 😉 🙂

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)