Budapest legkisebb lakásainak nyomába eredtünk

A mai ingatlanárak mellett sokan sajnos kénytelenek a négyzetmétereken spórolni. De mi fér el 20 nm-en? Bármilyen furcsa is, egy jól berendezett kislakás. És ha még ennél is kisebb hely áll rendelkezésünkre? Nos, akkor sem lehetetlen a teret jól berendezni, ezt mai példáink is mutatják, melyek Budapest legkisebb, egytől-egyig 20 nm-es vagy annál kisebb lakásai.

A főváros legsikkesebb kislakása Józsefvárosban

Két hálószobája is van ennek a mindössze 20 nm-es lakásnak, mely a József körút közelében, mégis csendes házban található. A lakás szépsége lakberendező keze munkáját dicséri, ennek köszönhető a galéria rész, ahol okos kialakítással 2 hálószoba is elfért.

Befektetésnek ideális lakás a VI. kerületben

Ideális helyen, a Bazilika közelében található ez a szépen felújított, 17 nm-es kislakás, mely rövid távú kiadás céljára tökéletes. A lakás jelenleg is egy cégnek van kiadva, amely ilyen céllal üzemelteti, ezt tovább is folytatnák, így az ingatlan kiváló lehetőség befektetés céljára.

Kislakás a maximumon Újlipótvárosban

Mai összeállításunk majdnem legkisebb darabja ez a 14 nm-es mini lakás, melynek berendezésében külön kihívást jelentett, hogy az egész ingatlan keskeny, hosszúkás. Ennek a hosszúkás téglalapnak a végében kapott helyet a zuhanyzós fürdőszoba, ahol még egy keskeny mosógép is elfért, a fennmaradt helyen elfért a konyha-nappali, galériáján pedig a hálórész helyezkedik el.

Teljes berendezéssel a Nagyvárad térnél

Kiváló közlekedés mellett, mégis hatalmas zöldfelület, az Orczy kert közelében található ez a földszinti kislakás, melynek ára a bútorokat és a gépészetet is tartalmazza. A 17 nm-es lakás konyha, galériás szoba és fürdőszoba helyiségekből áll, az egyetemek közelsége miatt befektetésnek is kiváló.

Udvari minigarzon a Csarnok negyedben

A legkisebb azért mégiscsak ez a 13 nm-es minigarzon, melyhez 6 nm-es galéria tartozik. A jó elhelyezkedésű lakás szép állapotban van, a lépcső alatti helyet, praktikusan, beépített szekrénnyel használták ki.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)