Emeld a nyári kerti partik hangulatát kültéri bár szettel!

Végre fellélegezhetünk, beindult a nyár, találkozhatunk barátainkkal, rokonainkkal, már csak az időjárás támogatása szükséges ahhoz, hogy beizzítsuk a kerti parti szezont. Erre persze nem árt felkészülni némi kerti bútorral.E kerti bútor lehet kényelmes rattan kanapé, sörpad vagy klasszikus kerti étkezőasztal székekkel is akár, de az idei nyár slágere egyértelműen a bár szett lesz. Nézzük, milyet lehet, és igényeink szerint milyet érdemes választani.

 

A kerti bárpultok, bárszékekkel eddig is divatosak voltak, ahogyan ennek az alsóörsi családi háznak az udvarán is látható, de a legújabb trend a bárasztal, legyen szó akár két személyes, vagy sokszemélyes verzióról.

Képek forrása: homedit.com és restacor.com

Több vagy kevesebb személy részére

A kettő vagy négy személyes megoldás mondjuk csak kiegészítésnek jó, kiváló elvonulós hely lehet, azoknak, akik szűk körben akarnak beszélgetni, illetve úgyis jó, és mutatós megoldást kínál, ha többet veszünk belőle, és ezekkel rendezzük be a teraszt.

Képek forrása: homedit.com

Ha azonban a cél az, hogy több embert ültessünk le egy asztalhoz, akkor a hosszúkás, több személyes verziót érdemes beszerezni belőle, de kaphatunk 6 személyes köralakú asztalt is.

Kép forrása: housingunits.co.uk

További szép kertes házakat találhat oldalunkon, itt.

Extrákkal

A bárasztalok legnagyobb előnye, hogy igény szerint különböző extrákkal is be lehet őket szerezni. Őszi, hűvös estékre ajánlott az a verzió, aminek a közepén tűzgödör van, ilyet sajnos Magyarországon nem láttunk, az italhűtővel felszerelt kerti bárasztalok viszont nálunk is kaphatók, de akár saját kezűleg is el lehet készíteni őket.

Képek forrása: homedit.com és outdoorluxury.com

A nyári hőségben pedig biztosan jól jönnek azok a verziók, amiket napernyővel is ki lehet egészíteni.

Képek forrása: pinterest.com

Anyag és színek

Anyag és szín szempontjából gyakorlatilag bármilyet választhatunk, a lényeg, hogy passzoljon a többi kerti bútor és a ház, a terasz stílusához. Az asztal készülhet például hordóból is, ahogyan ennek a debreceni családi háznak a teraszán is látható.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

A nemzetközi geopolitikai folyamatok az energiapiacra is komoly hatást gyakoroltak az elmúlt években. Miként reagált és készül ezekre a magyar piac.

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Előfordul, hogy néha beszélünk” – válaszolta Medgyessy Péter arra a kérdésünkre, hogy mikor beszélt utoljára Orbán Viktor miniszterelnökkel.

© 2024 (v2.202102)