Ilyenek Óbuda legszebb otthonai!

Óbuda, ezzel a névvel illetik a legtöbben az egész III. kerületet, holott mindenki tudja, hogy Óbuda valójában csak egy városrész a kerületben.Ímea legszebb otthonok innen!

Filatorigát, Rómaifürdő, Csillaghegy, Békásmegyer, Aranyhegy, Ürömhegy, Testvérhegy, Táborhegy mellett, hogy csak a legjelentősebbeket említsük. Szétnéztünk a kerületben és gyönyörű lakásokat, családi házakat találtunk a különböző városrészekben. Mutatjuk a legszebb otthonokat!

Panorámás tetőterasszal Ürömhegyen

Ürömhegyen, egy 2010-ben épült, 4 lakásos társasház első emeletén található ez a csodaszép luxuslakás, melyhez saját, örökpanorámás tetőterasz is tartozik. A panorámát azonban nemcsak a teraszról élvezhetjük, ugyanis a lakóteret is széles panorámaablakok veszik körbe, és egyedi, beépített bútorok, minőségi burkolatok növelik az ingatlan exkluzivitását. A nappali + 3 hálószobás lakás fűtését hőszivattyús rendszer biztosítja, és egy garázsbeállóhely, valamint egy tároló is tartozik az ingatlanhoz, melyek a vételár részét képezik.

Penthouse lakás jakuzzis terasszal Táborhegyen

A Táborhegyi lakóparkban található ez a nappali + 3 hálószobás, luxus penthouse lakás, mely kettő 25 nm-es terasszal rendelkezik, panorámával a városra és a Hármashatárhegyre. A 2006-ban épület, 2013-ban felújított lakás intelligens otthon vezérléssel rendelkezik, és egyik teraszán egy jakuzzi is helyet kapott.

Befektetési lehetőség Aranyhegyen

Jelenlegi tulajdonosa hosszú távon visszabérelné, ezért kiváló befektetési lehetőség ez a luxusvilla Aranyhegyen. Az épület a telek lejtését kihasználva épült, alsó szintjén tároló, egy szoba, mosókonyha és mosdó kapott helyet, felső szintjén, mely közvetlenül az utcáról nyílik, garázst, amerikai konyhás nappalit, 3 szobát és garázst találunk. Felső szintjén két panorámás terasz található, melyek közül egyik a nappaliból, másik a különleges és exkluzív fürdőszobából nyílik.

Pár percre a Duna-parttól, egy századfordulós villában

Rómaifürdő legszebb részén, pár perc sétára a Duna-parttól, egy századfordulós villában található ez a villalakás, melyhez saját intim kert és terasz is tartozik. A lakás belső 3 szintes, nappali, dolgozó + 3 hálószobával várja új lakóit, mindegyik szintjén található fürdőszoba. Az ingatlan nemrég komplett felújításon esett át, tetőterében egy önálló, nagy szobából, gardróbból és fürdőszobából álló lakosztály található.

Belső kétszintes álomlakás Filatorigáton

A kerület központjában, Filatorigáton, egy lift nélküli társasház harmadik, legfelső emeletén található ez a belső kétszintes, tetőtér beépítéses lakás. A lakberendező tervei alapján, szépen felújított lakás alsó szintjén amerikai konyhás nappali, egy hálószoba és egy fürdőszoba, tetőterében egy hálószoba kapott helyet.


© 2021 (v150.202005)