Ilyenek Óbuda legszebb otthonai!

Óbuda, ezzel a névvel illetik a legtöbben az egész III. kerületet, holott mindenki tudja, hogy Óbuda valójában csak egy városrész a kerületben.Ímea legszebb otthonok innen!

Filatorigát, Rómaifürdő, Csillaghegy, Békásmegyer, Aranyhegy, Ürömhegy, Testvérhegy, Táborhegy mellett, hogy csak a legjelentősebbeket említsük. Szétnéztünk a kerületben és gyönyörű lakásokat, családi házakat találtunk a különböző városrészekben. Mutatjuk a legszebb otthonokat!

Panorámás tetőterasszal Ürömhegyen

Ürömhegyen, egy 2010-ben épült, 4 lakásos társasház első emeletén található ez a csodaszép luxuslakás, melyhez saját, örökpanorámás tetőterasz is tartozik. A panorámát azonban nemcsak a teraszról élvezhetjük, ugyanis a lakóteret is széles panorámaablakok veszik körbe, és egyedi, beépített bútorok, minőségi burkolatok növelik az ingatlan exkluzivitását. A nappali + 3 hálószobás lakás fűtését hőszivattyús rendszer biztosítja, és egy garázsbeállóhely, valamint egy tároló is tartozik az ingatlanhoz, melyek a vételár részét képezik.

Penthouse lakás jakuzzis terasszal Táborhegyen

A Táborhegyi lakóparkban található ez a nappali + 3 hálószobás, luxus penthouse lakás, mely kettő 25 nm-es terasszal rendelkezik, panorámával a városra és a Hármashatárhegyre. A 2006-ban épület, 2013-ban felújított lakás intelligens otthon vezérléssel rendelkezik, és egyik teraszán egy jakuzzi is helyet kapott.

Befektetési lehetőség Aranyhegyen

Jelenlegi tulajdonosa hosszú távon visszabérelné, ezért kiváló befektetési lehetőség ez a luxusvilla Aranyhegyen. Az épület a telek lejtését kihasználva épült, alsó szintjén tároló, egy szoba, mosókonyha és mosdó kapott helyet, felső szintjén, mely közvetlenül az utcáról nyílik, garázst, amerikai konyhás nappalit, 3 szobát és garázst találunk. Felső szintjén két panorámás terasz található, melyek közül egyik a nappaliból, másik a különleges és exkluzív fürdőszobából nyílik.

Pár percre a Duna-parttól, egy századfordulós villában

Rómaifürdő legszebb részén, pár perc sétára a Duna-parttól, egy századfordulós villában található ez a villalakás, melyhez saját intim kert és terasz is tartozik. A lakás belső 3 szintes, nappali, dolgozó + 3 hálószobával várja új lakóit, mindegyik szintjén található fürdőszoba. Az ingatlan nemrég komplett felújításon esett át, tetőterében egy önálló, nagy szobából, gardróbból és fürdőszobából álló lakosztály található.

Belső kétszintes álomlakás Filatorigáton

A kerület központjában, Filatorigáton, egy lift nélküli társasház harmadik, legfelső emeletén található ez a belső kétszintes, tetőtér beépítéses lakás. A lakberendező tervei alapján, szépen felújított lakás alsó szintjén amerikai konyhás nappali, egy hálószoba és egy fürdőszoba, tetőterében egy hálószoba kapott helyet.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az év második felében jön a „konszolidációs program”?

Az év második felében jön a „konszolidációs program”?

Az S&P szerint a költségvetési pálya stabilizálásához vezető lépések egyik rögzítőeleme lesz az esetleges túlzottdeficit-eljárás lehetősége.

Üzemanyagárak: megoldás helyett gumicsontot kaptunk Nagy Mártontól

Üzemanyagárak: megoldás helyett gumicsontot kaptunk Nagy Mártontól

A kormány nem megoldást, hanem csak további feszültséget generált az üzemanyagok piacán.

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

© 2024 (v2.202102)