Mesés házak elbújáshoz a Dunakanyarban

A Dunakanyarban a turistákkal zsúfolt helyek mellett bőven találni elbújáshoz ideális nyaralókat, házakat a hegyekben.

Mai összeállításunkban ezek közül választottuk ki a legszebbeket. Hiszen a Dunakanyarban, hazánk egyik legfestőibb táján, ahol a Duna a Visegrádi-hegységgel és a Börzsönnyel találkozik, páratlan a természeti környezet. Mindez pedig páratlan történelmi és kulturális nevezetességekkel is kiegészül, így méltán ez az egyik legnépszerűbb turisztikai desztinációja az országnak.

Befektetési lehetőségnek is kiváló ház Visegrádon

Aki nemcsak elvonulna, hanem befektetési lehetőséget is keres, annak ideális ez az egy telken két családi házból álló ingatlan, melyek közül az egyik épület egy jól bejáratott magánszálláshely, a másik pedig a tulajdonos saját otthona lehet. Bár az ingatlan a város központjában van, hangulatos, csendes belső udvara még így is lehetőséget biztosít az elbújáshoz, és az ingatlant egyáltalán nem kötelező szálláshelyként üzemeltetni, akár családi házzá is vissza lehet alakítani.

100 éves Duna-parti ház Kisorosziban

Gyönyörűen felújították ezt a 100 éves házat, mely Kisorosziban, egy közvetlenül a vízpartig nyúló telekre épült. A ház és a kert magasabban van, így áradástól nem kell félni, az épületben étkező-konyha, nappali egy hálószoba és fürdőszoba kapott helyet.

További nyaralókat talál a Dunakanyarban, oldalunkon, itt.

Hangulatos kis házikó Szentendrén

Szentendrén, Pismány déli részén áll ez a kis étkező-konyhás, 2 szobás házikó, mely 1990-ben épült. A ház egy ősfás, mediterrán növényzettel beültetett telken áll, ahol egy szép kerti tó is helyet kapott.

Álomkert közepén, panorámás teraszokkal, Kisorosziban

Egy hatalmas kertben kapott helyet ez a szépen felújított ház, ahol 20 db termő gyümölcsfa, számtalan dísznövény és egy beállt élővilággal rendelkező kerti tó is található tavirózsákkal. Maga az épület 4 szobás, és kétállásos garázs, valamint egy melléképület is tartozik hozzá. Az emeleten két hatalmas terasz található, egyikről a Cserhátra és a Börzsönyre, másikról a Pilis vonulataira látni.

Dunai panorámával Nagymaroson

Nagymaroson, a Svábhegyen áll ez a 2010-ben épült, így még most is újszerű állapotú nyaraló, mely csodás, a Dunára, a Visegrádi várra, a Naszályra és a Pilisre néző panorámával rendelkezik. Viszonylag új építése ellenére a nyaraló a klasszikus nyaralók építési szokásait követte, így földszintjén egy terasz található, ahonnan külső lépcsőn juthatunk fel a felette lévő erkélyre, és onnan a beépített tetőtérbe. Földszintjén egyébként amerikai konyhás nappali és fürdőszoba, emeletén egy hálószoba található.

További szép házakat talál a Dunakanyarban, itt.

© 2021 (v150.202005)