Buda vonzásában: tágas luxuslakás jó áron – a Tóparkban

Aki olyan otthont keres, ahol minden elérhető, ugyanakkor maga mögött hagyhatja egy fárasztó nap után a főváros nyüzsgését, tömegét és rossz levegőjét, az most figyeljen! A Tóparkban, kellemes környezetben, egy vadiúj, egészen különleges lakóparkban találtunk egy elegáns, ízlésesen berendezett, új lakást, mely azonnal költözhető és akár egy nagyobb család számára is kényelmes otthon lehet.

A Tópark elnevezésű, az utóbbi egy-két évben gyönyörűen kiépült, egy szép tó partján fekvő, több funkciós lakópark autóval, jó forgalomban akár 8-10 perc alatt, direkt buszjárattal (Volánbusz 764 és 763-as járatok) pedig csupán negyedóra alatt elérhető Kelenföldről. Érdemes tehát egy pillantást vetnie rá annak, akinek fontos, hogy a főváros vonzásában maradjon, de a nyugodt, mégis igen nívós mindennapokról sem akar lemondani.

Milyen egy több funkciós lakópark? Otthonokat, irodákat és minden olyan szolgáltatást kínál egyszerre, melyek a mindennapokban elengedhetetlenek. Például üzletek, óvodák és iskolák várják a lakókat és gyermekeiket. Mindez ráadásul a Törökbálinti-tó mellett, gyönyörű zöld környezetben.

Innen hoztunk egy közel 122 négyzetméteres lakást, mely méretéből adódóan egy több gyermekes család számára is kényelmes otthon lehet. Az elegáns, ugyanakkor nem túlzóan hivalkodó lakásban egy tágas amerikai konyhás nappali fogad bennünket, innen nyílik továbbá három hálószoba, két fürdőszoba és egy praktikus háztartási helyiség, mely akár mosókonyhának is ideális.

 

 

Ebben a kategóriában elengedhetetlennek számít egy jó nagy terasz vagy erkély, ami ebben az esetben egy 26 négyzetméteres terasz, ahova az egyik hálószobából és a nappaliból is kiléphetünk.

A képeket látva egyértelmű, hogy egy jól átgondolt, igényesen kialakított ingatlanról van szó, mely ráadásul nem csak esztétikailag, hanem műszakilag is kiemelkedő színvonalat képvisel.
A fürdőszobába felső kategóriás szaniterek kerültek, akárcsak a konyhába, ahol az egyedileg tervezett konyhabútort prémium konyhagépekkel tettek teljessé.

A lakásban az egyik legmodernebb fűtőrendszer biztosítja a kellemes hőmérsékletet. Télen a melegről, nyáron a kellemes hűvösről gondoskodik a hűtő-fűtő hőszivattyús gépészeti rendszer. Ezt támogatják a háromrétegű üvegezéssel ellátott nyílászárók, valamint elektromos redőnyrendszert beépítésre került.

 

 

Az alábbi videón megtekintheti a lakást és a lakópark környezetét:

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

Zelenszkij újra tisztogatásra kényszerül, a Kreml meg van győződve róla, hogy amerikai-ukrán támadás érte a Krím-félszigetet. Háborús összefoglaló. 

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Móra Mátéval, a Generali Alapkezelő Zrt. portfóliómenedzserével beszélgetett újságírónk, Vég Márton.

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Állítólag a Fidesz ECR-hez való csatlakozása is téma lesz.

© 2024 (v2.202102)