Buda vonzásában: tágas luxuslakás jó áron – a Tóparkban

Aki olyan otthont keres, ahol minden elérhető, ugyanakkor maga mögött hagyhatja egy fárasztó nap után a főváros nyüzsgését, tömegét és rossz levegőjét, az most figyeljen! A Tóparkban, kellemes környezetben, egy vadiúj, egészen különleges lakóparkban találtunk egy elegáns, ízlésesen berendezett, új lakást, mely azonnal költözhető és akár egy nagyobb család számára is kényelmes otthon lehet.

A Tópark elnevezésű, az utóbbi egy-két évben gyönyörűen kiépült, egy szép tó partján fekvő, több funkciós lakópark autóval, jó forgalomban akár 8-10 perc alatt, direkt buszjárattal (Volánbusz 764 és 763-as járatok) pedig csupán negyedóra alatt elérhető Kelenföldről. Érdemes tehát egy pillantást vetnie rá annak, akinek fontos, hogy a főváros vonzásában maradjon, de a nyugodt, mégis igen nívós mindennapokról sem akar lemondani.

Milyen egy több funkciós lakópark? Otthonokat, irodákat és minden olyan szolgáltatást kínál egyszerre, melyek a mindennapokban elengedhetetlenek. Például üzletek, óvodák és iskolák várják a lakókat és gyermekeiket. Mindez ráadásul a Törökbálinti-tó mellett, gyönyörű zöld környezetben.

Innen hoztunk egy közel 122 négyzetméteres lakást, mely méretéből adódóan egy több gyermekes család számára is kényelmes otthon lehet. Az elegáns, ugyanakkor nem túlzóan hivalkodó lakásban egy tágas amerikai konyhás nappali fogad bennünket, innen nyílik továbbá három hálószoba, két fürdőszoba és egy praktikus háztartási helyiség, mely akár mosókonyhának is ideális.

 

 

Ebben a kategóriában elengedhetetlennek számít egy jó nagy terasz vagy erkély, ami ebben az esetben egy 26 négyzetméteres terasz, ahova az egyik hálószobából és a nappaliból is kiléphetünk.

A képeket látva egyértelmű, hogy egy jól átgondolt, igényesen kialakított ingatlanról van szó, mely ráadásul nem csak esztétikailag, hanem műszakilag is kiemelkedő színvonalat képvisel.
A fürdőszobába felső kategóriás szaniterek kerültek, akárcsak a konyhába, ahol az egyedileg tervezett konyhabútort prémium konyhagépekkel tettek teljessé.

A lakásban az egyik legmodernebb fűtőrendszer biztosítja a kellemes hőmérsékletet. Télen a melegről, nyáron a kellemes hűvösről gondoskodik a hűtő-fűtő hőszivattyús gépészeti rendszer. Ezt támogatják a háromrétegű üvegezéssel ellátott nyílászárók, valamint elektromos redőnyrendszert beépítésre került.

 

 

Az alábbi videón megtekintheti a lakást és a lakópark környezetét:

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Az orosz-ukrán háború 881. napja volt a keddi. Mi történt az elmúlt órákban?

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

54 hektáros falu lesz a magyar csapat otthona is.

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

A 29. héten kifejezetten csendesen alakultak a nézettségi adatok, azonban így is kisebb meglepetés született.

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Leszállítanak három Leopardot kedden a magyar honvédségnek.

© 2024 (v2.202102)