Gyömrőn te is otthonra találsz!

Gyömrő a fővárosi agglomeráció egyik legnépszerűbb települése, nem véletlenül. Infrastruktúrája kiváló, könnyen elérhető innen az M0-ás, és átszeli a Budapest-Szolnok vasútvonal. Gyorsan beérhet innen Budapestre, aki ott dolgozik, a munkán kívül pedig semmiért nem kell beutazni, hiszen minden adott helyben, ráadásul egy átlagos fővárosi lakás áráért itt családi házat, kertkapcsolatos lakást kaphatunk. Mai bejegyzésünkben összegyűjtöttük, milyen otthonra lelhet, aki Gyömrőn keresgél.

Újszerű, otthonos ház a központban

2018-ban épült, így szinte még új ez a nappali + 3 hálószobás családi ház, mely Gyömrő központjában található. A házhoz hatalmas (30 nm) terasz is tartozik, hőszigetelt, klímával is felszerelték. Hidegpadlós helyiségeiben padlófűtés, a szobákban radiátor biztosítja a meleget.

Teljes berendezéssel, Kastélydombon

Kastélydombon, a Gróf Teleki Pál utcában, egy minimál stílusú, 24 órás portaszolgálattal ellátott lakóparkban áll ez a kétszintes ikerfél. Az ingatlan 2016-ban épült, nappali + 3 hálószobával, 2 fürdőszobával, nagy terasszal és erkéllyel rendelkezik, és teljes berendezéssel együtt eladó.

További gyömrői családi házakat találhat oldalunkon, itt.

Minőségi kivitelben, a Liget lakóparkban

2017-ben profi kivitelezővel, minőségi kivitelben épült az a négylakásos társasház, mely gyakorlatilag 2 ikerházból áll a Liget lakóparkban.

 

 

Ezek közül eladó most az egyik ikerfél, mely amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával, 2 fürdőszobával és nagy, fedett terasszal rendelkezik. A két ikerfél között 100%-os hanggátló szigetelés készült, a minőségi konyhabútor a beépített gépekkel a vételár részét képezi.

Frissen felújított sorházi otthon, kertvárosi környezetben

Gyömrő kertvárosi részén, a Tófürdőtől mindössze 1 km-re, nem lakóparkban áll ez a saját kertrésszel rendelkező, középső sorházi lakás, melyet 2018-19-ben újítottak fel. Az ingatlan alsó szintjén amerikai konyhás nappalival, 2 fél szobával, fürdőszobával, terasszal rendelkezik, tetőterét részben beépítették, jelenleg tárolóként funkcionál.

Lakóparki lakás, kertkapcsolattal

Gyömrő csendes részén, egy zárt lakóparkban található ez a földszinti lakás, mely saját kertrésszel is rendelkezik. Az ingatlan nappali + 3 hálószobával várja új lakóit, telken belül két autó parkolására is lehetőség van.

További gyömrői lakásokért kattintson ide.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)