Mesés álomvillák a XII. kerületből

A XII. kerület, Hegyvidék, ahogy neve is mutatja elsősorban a budai oldal “hegyvidéki” területein foglal helyet. Mutatjuk, milyen eladó szépségeket találtunk erre.

Ebből kifolyólag jelentős a kerületben a zöld felületek aránya, a kerület egy része a Budai Tájvédelmi Körzethez tartozik. Ugyanakkor a kerület elhelyezkedése közlekedés szempontjából sem rossz, keleti határán található a Széll Kálmán tér és a Déli pályaudvar, ahonnan könnyen eljuthatunk a város központjába és más kerületekbe. A kiváló elhelyezkedésű kerületben található több diplomáciai képviselet is, így igazán elit környéknek számít, ahol számos mesés villa található. Ezek közül válogattuk ki most a legszebbeket.

Villa a 19. századból, a Svábhegyen

A fogaskerekű és a Normafa között áll ez a 19. század végén épült, 3 szintes villa, mely nemrég esett át teljes felújításon. Földszintjén a közösségi terek, emeletén a hálószobák, alagsorában szauna, jakuzzi, minibár és társalgó kaptak helyet, az épületet gyönyörű park öleli körbe.

Gyönyörű ikerház a Béla király úton

A Béla király út csendesebb részén található ez az 1987-ben épült ikerház, melyet folyamatosan karbantartottak, így gyakorlatilag újszerű állapotban van. 2018-ban grafitos hőszigetelést kapott, nyílászárói 3 rétegű, biztonsági üvegezésű, argon gázzal feltöltött, borovi fenyőből készültek. Gyönyörű gondozott kerttel és 4 terasszal is rendelkezik.

További szép, XII. kerületi házakat találhat oldalunkon, itt.

 

 

Egy igazán különleges villa Orbánhegyről

A Makovecz Iroda egyik építésze tervezte ezt a 2011-ben épült 2 lakásos villát, melynek most az egyik háza eladó. A nappali + 5 szobás villa természetes anyagokból épült, burkolatai természetes mészkő, Jura mészkő és gránit, mennyezete mindenütt látszó gerendás. Az ingatlan 634 nm kizárólagos használatú, szépen ápolt kerttel rendelkezik.

Belső medencével, borospincével és természetesen panorámával

Összesen 7 szobával és 5 fürdőszobával rendelkezik ez a panorámás luxusvilla, melyben a fűthető belső medence és a borospince csak kettő a rengeteg extra közül. Az ingatlanban ugyanis jakuzzi és szauna is található és több terasz, grillterasz és kertész által gondozott kert is tartozik hozzá. Vételára pedig a teljes berendezést is tartalmazza.

Wellness részleggel Csillebércen

Csillebércen, közvetlenül a Tájvédelmi Körzet szomszédságában áll ez rengeteg extrával felszerelt, felújított villa. Az ingatlan nappali-étkezővel, konyhával, könyvtárral, hobbiszobával, 3 hálószobával, 5 fürdőszobával és dolgozószobával várja új lakóit. Wellness részlegében medence, szauna, sókamra, jakuzzi, edzőterem is helyet kapott, és egy borospince is tartozik az ingatlanhoz.

További szép budai villákért kattintson ide.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olimpiai rekordra készül a börtön Párizs külvárosában

Olimpiai rekordra készül a börtön Párizs külvárosában

Az olimpiai  játékokra való felkészülés jegyében a hatóságok széles körű tisztogatásba kezdtek, de a helyi börtön alig bírja kapacitással.

Nagy teljesítmény kis szénlábnyommal a zöld adatközpontban

Nagy teljesítmény kis szénlábnyommal a zöld adatközpontban

Megújuló energiaforrások használatán túl a vállalatok több módon is csökkenthetik adatközpontjaik széndioxid-kibocsátását, miközben növelik számítási teljesítményüket.

Egymilliárd forintjába kerülhetett a magyar adófizetőknek Orbánék dzsemborija

Egymilliárd forintjába kerülhetett a magyar adófizetőknek Orbánék dzsemborija

Régi harcostársának nevezte Mateusz Morawiecki korábbi lengyel miniszterelnököt Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke, amikor pénteken fogadta őt a Karmelita kolostorban - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Kiderült, hogy mennyi kártérítést kaptak a bicskei áldozatok

Kiderült, hogy mennyi kártérítést kaptak a bicskei áldozatok

Peren kívül megállapodtak.

© 2024 (v2.202102)