Panoráma, luxus, hegyi miliő Farkasrét és Farkasvölgy határán

Ezúttal a budai dombok talán legszebb részéről Sasad (XI. kerület) és Farkasvölgy (XII. kerület) határáról hoztunk egy több szempontból is kimagasló beruházást. A Sasadi út végén új építésű, hipermodern luxusvilla készült el, melyre ráadásul nemhogy éveket, de még hónapokat sem kell várni. Érdemes sietni, már csak két lakás elérhető!

Budán keresgélve akár saját otthonról, akár befektetésről van szó, érdemes nagyon is szem előtt tartani Sasad észak-nyugati csücskét; ezt a kiemelkedő környéket. Miért? Mert hiszen errefelé – gyakorlatilag két utcányira XII. kerületi Farkasvölgy és Farkasrét kerületrészektől – az igen borsos árú XII. kerületnél érezhetően kedvezőbb árfekvésben találunk minőségi, pontosabban valóban luxus szintű és kivitelezésű, akár vadonatúj ingatlanokat. Miközben az elegáns budai hangulatról, a kellemes “hegyi” levegőről és a kedvező infrastrukturális feltételekről itt sem kell lemondanunk; sőt….

Éppen ilyen modern, exkluzív kivitelezésű társaház kínál errefelé egyedülálló lehetőséget a minőségi életstílus kedvelőinek. A Sasadi 176 társasházban már csak két lakás elérhető, melyekből természetszerűleg gyönyörű panoráma tárul a környékre.

 

 

Az egyik szabad lakás egy emeleti óriási tetőterasszal és privát jakuzzis terasszal rendelkező penthouse, a másik pedig egy földszinti, kertkapcsolatos nappali+3 szobás tágas otthon. Az épület alatt teremgarázs és tárolóhelyiségek találhatók, innen lifttel közelíthetők meg a lakások.

Az exkluzív kialakítás mellett a lakások műszaki tartalma sem elhanyagolható, e tekintetben is jóval többet kapnak a leendő lakók mint a megszokott. A lakások mindegyike energiatakarékos hőszivattyús rendszerrel van felszerelve mely egyaránt gondoskodik a hűtésről és a fűtésről. Ez nem csak kényelmes, de energiatakarékosság szempontjából is nagyon kedvező megoldás. A lakások prémium kategóriás burkolatokkal és szaniterekkel kerülnek átadásra, melyhez igényes gépészeti megoldások társulnak.

A Sasadi 176 villaépületének udvara parkosítva, automata öntözőrendszerrel felszerelve várja a lakókat. A hangulatos budai kert, tökéletes lehetőséget kínál az otthoni kikapcsolódásra.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Mai interjúalanyunk Kéri László társadalomtudós, szociológus, politológus, egyetemi tanár.

© 2023 (v2.202102)