Luxus a köbön, Testvérhegy és Táborhegy, ahová az elit most költözik!

Óbudán a Testvérhegy és a Táborhegy környéke egyértelműen az új Rózsadombbá vált az utóbbi években. Ide jellemzően csak azok költöznek, akik igen tehetősek és nem kötnek minőségi kompromisszumokat. Most az ilyen nézelődőknek mutatunk egy remek luxuslakás-ajánlatot az Erdőajla úton.

A lehető legjobbat, a lehető legszebbet, a lehető legtrendibbet keresi? Nézzen szét Óbudán, méghozzá nem is a lakóparkok közt, hanem azoknak is a legfelsőbb, luxus-szintjét képviselő, úgynevezett villaparkok közt. A legigényesebb lakásokat keresőknek ugyanis ezek az új, kis lakásszámú projektek felelnek meg a leginkább.

Mitől villapark egy villapark és miért nem lakópark? Egy villapark jellemzője az, amit általában is a villákhoz társítunk: luxus, elegancia, különlgesség. A villaparkok tehát egyrészt a legnívósabb budai környékeken – így például erre, a III. kerület egyik legjobb részén – épülnek, másrészt nagy, tágasabb telkeken, nem összezsúfolva. Harmadrészt pedig nincsen szó „tömegek-jelenetekről” a lépcsőházakban, nincsen szó modern lakótelepekről, de még 20-30 lakásos, kisebbnek mondott társasházakról sem.

A villaparkok esetében egészen kis lakásszámú villákban alakítják ki tehát luxuslakásokat. Arról nem is szólva, hogy az ilyen lakások nem hasonlítanak a tömegotthonokra a belső elrendezésük terén sem. Az ilyen villa-lakásokban a megszokottnál jóval szellősebb az elosztás, nagyobbak a helyiségek, a teraszok pedig tágasak. És természetesen gyönyörű panorámát kínálnak!

Tehát most egy ilyen óbudai lakópark, azaz villapark következik az emlegetett Testvérhegy és a Táborhegy határán. Itt valódi madárcsicsergős, a teraszokról az emlegetett pazar kilátással megáldott helyszínről van szó. Itt a természetvédelmi terület közelsége és az igazi budai jó levegő és luxus miliő ellenére még a közlekedés. Mondhatnánk: egy darabka vidéki lét a városhoz közel, sőt a város határán belül.

Közel is esik ide a Bécsi út-Vörösvári úti csomópont vagy éppen Észak-Pest is, azaz az Árpád-hídi gócpont. Fontos az is, hogy két jelentős méretű bevásárlóközpont is van innen pár percre autóval, de – szintén közel – a Bécsi úti csomópont mellett ott van az Óbudai piac, rendelőintézet, iskolák, éttermek és számos áruház, valamint a villamos- és a busz-végállomások (1,17,19,41 villamosok, és fél tucat buszjárat) is könnyen elérhető.

Ezen felül, fenn a hegyoldalban, e házhoz egészen közel óvoda, iskola és élelmiszer bolt is van.

No, de milyen házakról is van szó? E tágas telken ezekből a luxus társasházakból mindössze kettő darab épül, házanként mindösszesen öt plusz öt luxuslakással. A hipermodern, minimalista stílusban épült, kivétel nélkül igen nívós otthonok nappalijában óriási üvegfelületek vannak. Ezek mögött dombokra, illetve a városra néző, impozáns kilátás fogadja a lakókat. Itt pedig, nem csak elméletben, hanem a valóságban is luxus színvonalat képviselő, hatalmas tágas belső terekkel váró otthonokról van szó, igen nagyvonalú helykínálatot nyújtó teraszokkal. Itt pedig – a többször emlegetett panoráma mellett – a csend és a jó levegő is folyton körülfog majd bennünket. Mivel az uralkodó szélirány északi, észak-nyugati, így hát errefelé mindig friss marad a levegő!

Mi több, szinte heteken belül kilátásban van az átadás, amelyet heteken belül ígér a fejlesztő, azaz jelentős előny, hogy mire valaki összecsomagolja a régi lakásában a holmijait, addigra gyakorlatilag már költözhet is ezen mesés otthonok valamelyikébe.

E luxuslakások a nappali mellett egy, két vagy akár három hálószobát nyújtanak. A háromszintes épületek második emeletén pedig egy-egy penthouse lakás lesz. Nem kevesebb, mint 84 négyzetméteren egy-egy óriási, 125 négyzetméteres terasz-csodával. Sőt, mi több: a penthouse lakások esetén még a tetőtéri feljutás is adott lesz, tehát az amúgy is óriási teraszhoz még egy tetőterasz is kapcsolható a penthouse-ok esetén! Ha ez nem lenne elég: a házban lift is lesz, ami egészen az alagsori garázsból indul, ahol házanként 5-5 autónak lesz beálló.

A villapark épületei pedig – értelemszerűen – nem túl közel egymáshoz épülnek. E helyett levegősen, az említett óriási telken, mégis az intimitást biztosító környezetben lesznek. Érdemes már a napokban megnézni ezt a remek helyszínt, illetve a hamarosan el is készülő otthonokat.

A cikk megjelenését az EA.85 villapark értékesítője támogatta.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kik állják a Párizsi Olimpia költségeit?

Kik állják a Párizsi Olimpia költségeit?

Érvényesül-e a „játékok finanszírozzák magukat” elv?

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Mintegy 600 tonnányi öntvényből készülnek el a majdani reaktortartályt alkotó részegységek a Roszatom szentpétervári gyárában.

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

A nemzetközi geopolitikai folyamatok az energiapiacra is komoly hatást gyakoroltak az elmúlt években. Miként reagált és készül ezekre a magyar piac.

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

© 2024 (v2.202102)