Idén ősszel is a narancsszín lesz a menő…

…csak egy kicsit más megvilágításban. A megszokott narancsszín idén ősszel is visszatér a lakberendezési trendek közé, mutatjuk, hogy rajta kívül még mivel dekorálhatod a lakásod, a kellemes, meleg, színes őszi hangulat érdekében.

Narancs, az örök kedvenc

Talán unalmasnak tűnhet minden ősszel a narancssárgát választani, de ez az a szín, ami leginkább reflektál a színes, őszi tájra úgy, hogy közben vidámságot és meleget varázsol az egyébként ebbe a szomorkás és hideg évszakba.

Azok számára, akik nem kedvelik túlzottan pedig van egy jó hírünk: idén nem a nagy felületeken, teljes falakon, vagy nagyobb bútorokon jelenik meg a narancs, hanem inkább a kisbútorok, kiegészítők tündökölnek majd ebben a színben, és adnak a semleges színű szobáknak vidámabb hangulatot.


Skandináv stílusban

A skandináv stílus valószínűleg soha nem megy ki a divatból, de idén ősszel különösen népszerű lesz. Ez a trend már némi átmenetet jelent a télbe, és nyugtató hatással lesz ránk, a pörgős nyár után. Megszokott, semleges színei idén ősszel a kék pasztell árnyalataival, halvány barackszínnel, és meleg föld színekkel egészülnek ki, ahogyan ebben a III. kerületi lakásban is látható.

Az eklektikus stílus mindig telitalálat

Az eklektikus stílus különösen népszerű volt 2020 első felében, és nem lesz ez másképp az év második felében sem. Az eklektikus stílusban az a legjobb, hogy ezzel valójában nem lőhetünk mellé, ez az ideális választás, ha gyakran változtatnánk otthonunk enteriőrjét az épp aktuális trendeknek megfelelően, de korlátoltak az anyagi lehetőségeink. A shabby chic és a boho stílussal ráadásul remekül ki lehet egészíteni.

Ezt a II. kerületi lakást is eklektikus stílusban rendezték be.

A szezon mintája a skót kockás

Mindig vannak színek, minták, anyagok, stílusok, melyek hosszabb időre eltűnnek, aztán újra visszatérnek. Az idei ősz nagy visszatérője: a skót kockás szövet, a skót kockás minta. Egy lakás enteriőrjét úgy tudjuk szezonról-szezonra könnyedén megváltoztatni, ha kicseréljük a lakástextileket, de idén nemcsak az ágytakaró, a függöny, a párna vagy a szőnyeg lehet skót kockás, a minta megjelenhet akár a tapétán is. A skót kockás minta igazi téli-karácsonyi minta, így ha ősszel alkalmazzuk, már az ünnepi időszakot vetítjük előre vele, mellesleg remek kiegészítője a skandináv stílusnak.

Adjunk teret a látszó téglafalaknak

A látszó téglafalak elsősorban az indusztriális stílusú otthonokra jellemzőek, de valójában bármilyen stílushoz remekül passzolnak attól függően, hogy klinkertéglából vagy bontott téglából készülnek, festetlenül hagyjuk, vagy lefestjük őket feketére, szürkére vagy fehérre esetleg színesre.

A téglák eredeti színe, a szezon narancs színét is egyből otthonunkba varázsolja, de ha inkább a skandináv stílust választanánk az idei ősz trendjei közül, akkor fessük szürkére vagy fehérre, míg ha az eklektikus stílus lesz idén a kedvencünk, bátran próbálkozhatunk merészebb színekkel is.

Egy látszó téglafal természetesen nem az a dizájn elem, amit most egyik pillanatról a másikra meg lehet valósítani, így nyugodtan kipróbálhatjuk a tapétát, vagy bármilyen téglamintás falburkolatot is.

Ebben a II. kerületi lakásban a konyhapult készült téglából.

További szép lakásokat találhat oldalunkon, itt.

Külföldi képek forrása: decoist.com

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)