Gyönyörű, nagy teraszos lakásokat hozunk a fővárosból

Az elmúlt években egyre nőtt az erkélyes, teraszos lakások iránt az igény, ami idén tavasszal még jobban fokozódott. Ez pedig nemcsak azt jelenti, hogy még többen keresik az ilyen lakásokat hanem, hogy a kis erkélyekkel szemben előnyben részesítik a nagy teraszos lakásokat, ahová nagyobb társasággal is ki lehet ülni, esetleg elfér még egy grillező, jakuzzi, szauna is. Mai cikkünkben Budapest legszebb nagy teraszos lakásait gyűjtöttük egy csokorba.

Álomotthon L-alakú terasszal a Római parton

A III. kerületben, Rómaifürdőn egy Duna-parti luxuslakóparkban található ez a 2. emeleti, nappali + 2 szobás lakás, melynek amerikai konyhás nappaliját egy L-alakú terasz öleli körbe. A 30 nm-es terasz a Dunára és a lakópark belső kertjére néz, a hálószobákhoz franciaerkély tartozik. A lakópark udvarán medence és játszótér is található.

Csodás panorámával Szemlőhegyen

A II. kerületben, Szemlőhegyen egy kétszintes társasház földszintjén helyezkedik el ez a szépen felújított lakás, melyhez 14 nm-es, panorámás terasz tartozik. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, egy hallal és 3 hálószobával várja új lakóit.

Mediterrán hangulatban, Zuglóban

A XIV. kerületben, Alsórákoson, a Toscana lakóparkban található ez a legfelső szinten, 2. emeleten elhelyezkedő, nappali + 3 hálószobás lakás. Az ingatlan nagy teraszára az amerikai konyhás nappaliból lehet kilépni, de 2 hálószoba ablaka is a teraszra néz. A terasz a fák lombjaival egy magasságban van, nyáron napellenző védi a hőségtől.

Két hatalmas terasszal Madárhegyen

A XI. kerületben, Madárhegyen egy társasház teljes II. emeletét elfoglalja ez a panorámás lakás, így minden helyisége ablakos, minden irányból körbesüti a nap. Két hatalmas terasza a lakás két végében található, az egyik nyugatra, a budai hegyek irányába, a másik keletre néz, innen Budapest kontúrjait láthatjuk.


A nyugatra néző terasz a nappali-étkezőből nyílik, a tolóajtóknak köszönhetően a nappalival teljesen egybenyitható, a másik teraszra két hálószobából is kiléphetünk. Az ingatlan összesen 3 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, konyhája különálló, de könnyen amerikai konyhássá alakítható.

Exkluzív kivitelű, két teraszos lakás Sasadon

Szintén a XI. kerületben, Sasad-Sashegyen, egy háromszintes társasház első emeletén helyezkedik el ez a teljesen körbenapozott lakás. A társasház mindegyik szintjén csak 1-1 lakás található, így gyakorlatilag 3 lakásos a társasház. Az első emeleti lakás is egyedüli a szinten, így minden irányba nyílnak ablakai, 30 nm-es, amerikai konyhás nappalijának ablakai 3 égtájra néznek, és fürdőszobája is nagy ablakos. Két terasza a nappaliból nyílik, egyik teraszára az egyik hálószobából is ki lehet lépni.

További szép, budapesti lakásokért kattintson ide.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

Hirtelen megszólalt Áder János

Hirtelen megszólalt Áder János

Érdekes témát vetett fel.

© 2024 (v2.202102)