Családias lakópark a XIII. kerületben, ahova most Ön is ellátogathat!

A XIII. kerület népszerűsége vitathatatlan, a Váci úthoz és persze a Duna-parthoz közel eső részek pedig a kerületen belül is kiemelkedően jó lokációnak  számítanak. Nem véletlen, hogy az ország egyik piacvezető lakóingatlanfejlesztője, a Metrodom is itt építi családias hangulatú lakóparkját, a Madarász38 társasházat, amelyet szeptember első hétvégéjén egy nyílt nap keretén belül megtekinthetnek a lakáskeresők.

A belváros forgatagától távolabb, a megújult M3-as metró Gyöngyösi utcai metró megállójának környékén járunk: a Duna Plázától alig 5 percre épül a Metrodom Madarász38 lakópark 5 épülete, melyek összesen 291 lakást foglalnak magukban. A Madarász38 kínálatában egyaránt megtalálhatók földszinti kertkapcsolatos, az emeleteken tágas családi lakások, a felsőbb szinteken pedig nagyobb alapterületű apartmanok is.

Az öt épület egy belső kertet ölel körül, ahol pihenőpark, látványos játszótér és mini csúszdapark is helyet kapott, sőt egy multifunkcionális közösségi nappali is a lakók rendelkezésére áll, ahol lehetőség nyílik sportolásra, szórakozásra és társasági életre egyaránt, ugyanis találunk itt fitnesztermet és szaunát is.

A szolgáltatásokon kívül a lakópark műszaki minősége is kiemelkedően jó. A lakásokban a prémium szaniterek és csaptelepek, illetve a beépített redőnytokok mellett a ház fűtési rendszere is nagyon modern. A Metrodom saját fejlesztése, a Dual Eco egy olyan hibrid rendszer,amely a fűtésről/ hűtésről és a meleg víz előállításáról gondoskodik a lehető leghatékonyabb módon. Ennek a korszerű és energiatakarékos rendszernek köszönhető a társasház kiváló, közel nulla energia felhasználású energetikai besorolása.

Szintén a legmodernebb műszaki megoldások közé tartozik a Metrodom saját okosotthonrendszere, melynek része egy vezérlőpult, okostermosztát, a videó kaputelefon, a villanykapcsoló, valamint a nyitás- és mozgásérzékelő rendszer is. Hogy csak egy példát említsünk, az arcfelismerő kaputelefon nemcsak felismeri a lakót és beengedi, hanem már a lakásba érkezés előtt bekapcsolja a hűtés/ fűtést, még kényelmesebb körülményt biztosítva haza érkező számára.

A nyílt nap során lehetőség lesz megtekinteni az igényesen berendezett mintalakást, a közösségi nappalit, a fitnesztermet és szaunát, valamint a mini csúszdaparkot is. A mintalakás megtekintése kiváló lehetőség azok számára, akik szeretnének megbizonyosodni a beépített anyagok és a műszaki tartalom minőségéről.

A lakópark szeptember 4-én, pénteken és 5-én, szombaton tárt kapukkal várja a lakáskeresőket! A látogatáshoz előzetes regisztráció szükséges, amit a Metrodom weboldalán tehet meg az érdeklődő.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bajban a hazai gazdaság tavalyi sikerágazata?

Bajban a hazai gazdaság tavalyi sikerágazata?

Reálértéken 150-200 milliárd forinttal csökkent az agrárhitelek állománya a bankszektorban a szántóföldi növénytermesztés, főleg az egyéni gazdaságok nehézségei miatt.

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

© 2024 (v2.202102)