Családias lakópark a XIII. kerületben, ahova most Ön is ellátogathat!

A XIII. kerület népszerűsége vitathatatlan, a Váci úthoz és persze a Duna-parthoz közel eső részek pedig a kerületen belül is kiemelkedően jó lokációnak  számítanak. Nem véletlen, hogy az ország egyik piacvezető lakóingatlanfejlesztője, a Metrodom is itt építi családias hangulatú lakóparkját, a Madarász38 társasházat, amelyet szeptember első hétvégéjén egy nyílt nap keretén belül megtekinthetnek a lakáskeresők.

A belváros forgatagától távolabb, a megújult M3-as metró Gyöngyösi utcai metró megállójának környékén járunk: a Duna Plázától alig 5 percre épül a Metrodom Madarász38 lakópark 5 épülete, melyek összesen 291 lakást foglalnak magukban. A Madarász38 kínálatában egyaránt megtalálhatók földszinti kertkapcsolatos, az emeleteken tágas családi lakások, a felsőbb szinteken pedig nagyobb alapterületű apartmanok is.

Az öt épület egy belső kertet ölel körül, ahol pihenőpark, látványos játszótér és mini csúszdapark is helyet kapott, sőt egy multifunkcionális közösségi nappali is a lakók rendelkezésére áll, ahol lehetőség nyílik sportolásra, szórakozásra és társasági életre egyaránt, ugyanis találunk itt fitnesztermet és szaunát is.

A szolgáltatásokon kívül a lakópark műszaki minősége is kiemelkedően jó. A lakásokban a prémium szaniterek és csaptelepek, illetve a beépített redőnytokok mellett a ház fűtési rendszere is nagyon modern. A Metrodom saját fejlesztése, a Dual Eco egy olyan hibrid rendszer,amely a fűtésről/ hűtésről és a meleg víz előállításáról gondoskodik a lehető leghatékonyabb módon. Ennek a korszerű és energiatakarékos rendszernek köszönhető a társasház kiváló, közel nulla energia felhasználású energetikai besorolása.

Szintén a legmodernebb műszaki megoldások közé tartozik a Metrodom saját okosotthonrendszere, melynek része egy vezérlőpult, okostermosztát, a videó kaputelefon, a villanykapcsoló, valamint a nyitás- és mozgásérzékelő rendszer is. Hogy csak egy példát említsünk, az arcfelismerő kaputelefon nemcsak felismeri a lakót és beengedi, hanem már a lakásba érkezés előtt bekapcsolja a hűtés/ fűtést, még kényelmesebb körülményt biztosítva haza érkező számára.

A nyílt nap során lehetőség lesz megtekinteni az igényesen berendezett mintalakást, a közösségi nappalit, a fitnesztermet és szaunát, valamint a mini csúszdaparkot is. A mintalakás megtekintése kiváló lehetőség azok számára, akik szeretnének megbizonyosodni a beépített anyagok és a műszaki tartalom minőségéről.

A lakópark szeptember 4-én, pénteken és 5-én, szombaton tárt kapukkal várja a lakáskeresőket! A látogatáshoz előzetes regisztráció szükséges, amit a Metrodom weboldalán tehet meg az érdeklődő.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

© 2024 (v2.202102)