Nemsokára költözhetsz új, környezetbarát, fiatalos lakásodba!

Az új építésű lakásokkal egyetlen probléma szokott lenni: meg kell várni, hogy felépüljenek. Szerencsére azért mindig vannak olyan projektek, amelyek már a vége felé közelednek, egy ilyen lehetőséget hozunk most a VIII. kerület legdinamikusabban fejlődő részéről, fiatalos, környezetbarát lakásokkal.

Mondanunk sem kell, hogy lakásválasztásnál az elsődleges szempont természetesen a lokáció. A legkiválóbb környékek azonban nagyon drágák és sok esetben már beépültek, így nem találunk új építésű lakást, ha kifejezetten azt szeretnénk. Ezért szerencsésebb az épp fejlesztés alatt álló környékeken szétnéznünk, ahol akár több új projekt közül is válogathatunk.

A VIII. kerületben található Magdolna negyed például épp ilyen környék. Egyik legnagyobb előnye, hogy kiváló a közlekedése, gyakorlatilag minden megtalálható a közelben, további előnye, hogy itt még viszonylag alacsony áron vásárolhatunk lakást, és pár éven belül jelentős értéknövekedésre számíthatunk.

Itt a Magdolna negyedben épül most a Magdolna Ház, amelynek műszaki készültsége már 85%-os, a kivitelezés jól halad, csúszás nincs, így a korábban tervezettek szerint 2021. január 31-én át fogják adni a lakásokat. Ez jó hír annak, aki a közeljövőben szeretne új építésű lakásba költözni, és különösen jó hír annak, aki fiatalos, világos, modern, élhető terekkel rendelkező, környezetbarát lakást keres.

A ház tervezésénél ugyanis a fentiek voltak a legfontosabb szempontok, így olyan változatos méretű és alaprajzú lakások kapnak helyet a beruházásban, ahol minden korosztály megtalálhatja az igényeinek megfelelő otthont.

A Magdolna Ház egyik legnagyobb előnye, hogy több felsőoktatási intézményhez is (Közszolgálati Egyetem, Semmelweis Egyetem, ELTE) közel fekszik, de a kiváló közlekedésnek köszönhetően más intézmények is könnyen és gyorsan elérhetőek. A négyzetméterárak ugyanakkor rendkívül kedvezőek, így egyetemisták szülei és befektetők számára is megéri itt vásárolni.

Az alacsony négyzetméterárak mellett a lakások fenntartási költségei is rendkívül kedvezőek, köszönhetően azoknak a korszerű és egyúttal környezetbarát megoldásoknak, amelyeket ebben a beruházásban alkalmaznak. A kiváló hőszigetelés és a jó minőségű, háromrétegű nyílászárók mellett ugyanis a lakások hűtését és részben fűtését házközponti hőszivattyú rendszer biztosítja.

A környék fiatalos, és az M2-es és az M4-es metrók, valamint az 1-es, 4-es, 6-os villamosok megállói is sétatávolságra vannak, így gyakorlatilag bárhova könnyen el lehet jutni. A kedvező közlekedési feltételeknek és a rendkívül jó áraknak köszönhetően ezért a Magdolna Ház lakásai pályakezdőknek, fiatal pároknak is ideálisak.


Ma már elengedhetetlen, hogy egy lakáshoz erkély vagy terasz is tartozzon, vagy a társasháznak legyen saját udvara. A Magdolna Ház legtöbb lakása rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, az L-alakú épület pedig egy saját udvart ölel körbe.

A beruházás minőségére garancia, hogy a fejlesztő Wesselton Kft. már 20 éve van a piacon, így biztos tőkeháttérrel, gazdag referenciával és szakmai tapasztalattal rendelkezik. A biztos beruházói háttérnek és a jelenlegi készültségi foknak köszönhetően a projekt a tervezett időpontra elkészül, így hamarosan költözhet, aki itt vásárol környezetbarát, elérhető árú és értékálló lakást.

A cikk megjelenését a Magdolna Ház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meglepő hír érkezett az orosz hadseregről

Meglepő hír érkezett az orosz hadseregről

Ez történt kedden, az orosz–ukrán háború 587. napján.

Félelmetes számokat mutatott a TV2 - olyan történt vasárnap, amilyet régen láttak

Félelmetes számokat mutatott a TV2 - olyan történt vasárnap, amilyet régen láttak

A 39. hét nézettségi adataiban meglepetés nem született, azonban egy álomhatárt áttörtek.

Mai csatáját is elvesztette nemzeti devizánk

Mai csatáját is elvesztette nemzeti devizánk

A Matolcsy György jegybankelnök és Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter közti összecsapást az uniós pénzekről érkezett jó hírek sem tudták helyrehozni.

Fontos döntés született a Dunaferről Brüsszelben

Fontos döntés született a Dunaferről Brüsszelben

Az Európai Unió illetékesei áldásukat adták a Vasmű felvásárlására.

© 2023 (v2.202102)