Csodás szőlők, pincék, nyaralók Tokaj-Hegyaljáról

Olyan jó, hogy ha nemcsak nyáron, hanem ősszel is magunk mögött hagyhatjuk a várost, kimozdulhatunk valahova, ha van egy ingatlanunk vidéken, valami igazi, csendes, elbújós helyen. És ha már ősz nem is lenne rossz valamelyik borvidéken ingatlantulajdonosnak lenni. Mai bejegyzésünkben Tokaj-Hegyaljáról válogattunk meseszép szőlőket, pincéket és nyaralókat, melyek között, melyek között befektetésre és a világ elől való elvonulásra alkalmas ingatlanok is akadnak minden évszakra.

Szőlő, borászattal Mádon

A Szerencstől 10 km-re fekvő Mádon helyezkedik el ez a 7 hektár területű szőlő, melyen 2008-ban egy borászatot is építettek. A borászat egy 178 nm-es pincéből és feldolgozóból, egy 125 nm-es vendégfogadásra alkalmas kóstoló helyiségből és egy 40 nm-es fedett teraszból áll. A szőlőben Muskotály, Furmint és Hárs terem. Az ingatlan befektetésnek ideális, csendesebb, turistamentes időszakokban pedig kikapcsolódásra is alkalmas.

Szép családi ház pincével, Erdőbényén

Sárospataktól és Tokajtól is nagyjából 20-20 km-re fekszik Erdőbénye. Itt áll ez a 2 nappali + 3 hálószobás családi ház, mely egy családnak tökéletes otthon, vagy két bejáratának köszönhetően kiadásra, vendégfogadásra is tökéletes. Az épület 1891-ben épült, folyamatosan karbantartott, újszerű állapotú, kétállásos garázs is tartozik hozzá. Alatta pince húzódik, két ággal, két mélységgel, kifogástalan klímával.

7 hektár szőlő Sárazsadány mellett

Sárospataktól mindössze 9 km-re, Sárazsadány külterületén, a 37-es főút mellett, jól megközelíthető helyen található ez a kordonos művelésű szőlő. A 7 hektáros terület művelés szempontjából egybefüggő, rajta furmint terem.

Hangulatos falusi vendégház Mádon


Két épületből áll ez a hangulatos, rusztikus ingatlan Mádon. Az egyik épület 200 éves, 120 cm-es falakkal, és nappali + 2 szobás, 2 fürdőszobás felújított családi otthon található benne. A másik épület egy 2010-ben épült, 4 szobás, 4 fürdőszobás vendégház. Az ingatlanhoz természetesen pince és borászati helyiség is tartozik.

Vadászház Sátoraljaújhelyen

Sátoraljaújhelyen, patak partján áll ez a felújított, 2 szobás vadászház, melynek vételára a szomszédos, majdnem 5000 nm nagyságú, telephely megnevezésű területet is magában foglalja, mely présház, pince, istálló építésére, méhészkedésre is alkalmas. A vadászházat 10 éve újították fel, étkező-konyhával, 2 szobával, fürdőszobával és tárolóval rendelkezik.

Felújított retró nyaraló a Bodrog mellett

Sárazsadányban, a Bodrog közelében áll ez a háromszintes, belülről nagyon szépen felújított nyaraló. Alsó szintje téglából, második és harmadik szintje fa panelekből épült, nappali, konyha, 4 szoba és fürdőszoba található benne. Teljesen téliesített, állandó lakhatásra is alkalmas, csónakház, kocsibeálló, filagória és szalonnasütő is tartozik hozzá.

További eladó ingatlanokért Tokaj-Hegyaljáról kattintson ide.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

4 millió 746 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék.

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Lemondott egy korrupt ukrán miniszter. Háborús hírek.

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Stratégiai együttműködési megállapodást is kötöttek.

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Minimálisan gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

© 2024 (v2.202102)