Íme, itt vannak az ország legszebb rönkházai

Az ősz beköszöntével ideje búcsút mondani a medencés nyaralóknak, de szerencsére ez az évszak is tartogat jó néhány hangulatos ingatlant. Az ország rönkházai például mesebeliek, melyek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek már hazánkban is. Elhoztuk az ország legszebb rönkházai közül is azokat, amelyek eladóak épp.

Válogatásunk első tagját a gyönyörű kis vidéki faluban, Noszvajon találtuk. A kétszintes ház 1250 négyzetméteres teleken helyezkedik el, egy másik faház és egy kőház mellett. Az alsó szinten nappali, étkező-konyha helyiség, előtér és egy fürdőszoba található, az emeleten 2 hálószoba, egy külön nyíló gardróbszoba és egy fürdőszoba kapott helyet. Az alagsorban található tágas közösségi helyiségben egy beépített bárpult és szauna van, a ház előtt pedig négy személyes jakuzzi nyújt kikapcsolódási lehetőséget.

Az óbudai lejtőről is hoztunk egy Szibéria rönkházat , mely nappalival, három hálószobával és egy dolgozószobával rendelkezik. A kertből, melyben számos gyümölcsfa és diófa mellett kis kerti tavacska is megtalálható gyönyörű panoráma tárul a városra.

Miskolcon is találatunk egy eredeti szibériai rönkházat, méghozzá egy tavaly épült, páratlan panorámával rendelkező 94 négyzetméteres házat. A három szobás ingatlanban minden bútor és berendezés új, így ide elég csak a személyes dolgokat hozni. A ház első és hátsó részéről is nyílik egy-egy terasz, mely tökéletes lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra, összejövetelekre.

A következő egy luxus rönkház, méghozzá Gödöllőn. A 322 négyzetméteres szibériai borovi fenyőből épült ház összesen 7+1 félszoba található, valamint sok más extra mellett egy hat személyes finn szauna és borospince.

Az utolsó házat Velencéről hoztuk, egy 1537 négyzetméteres telekről. A földszinten nappali, két hálószoba, konyha, fürdőszoba, a tetőtérben pedig egy nappali és egy hálószoba került kialakításra.

 

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)