Szuper házak Szentendrén innen és túl

Nemrég megjelent posztunkban már bemutattuk, milyen otthonokat lehet találni Szentendre megfizethetőbb részein, most nézzünk kicsit szét a környéken is. Szentendrén innen Budakalász és Pomáz kínál a fővároshoz sokkal közelebbi, HÉV-vel is elérhető otthonokat, míg Szentendrén túl Leányfalun érdemes körülnézni, ahonnan még mindig jó a közlekedés, de az árak is barátságosabbak. Mutatjuk, milyen remek családi- és ikerházakat találtunk ezen a három Szentendre környéki településen.

Nagycsaládosoknak, két generációnak Pomázon

Pomáz óvárosának központjában, egy csendes utcában áll ez a kétszintes családi ház, mely 2 nappalival, 4 hálószobával, szintenként külön fürdőszobával rendelkezik, így nagycsaládosoknak és 2 generációnak is ideális. Fűtését új kondenzációs kazán biztosítja radiátorokkal és süllyesztett ablakfűtéssel. A beépített bútorok és a gépesített konyha az ár részét képezi.

A Dunához közel, Leányfalun

Leányfalun, a Dunától sétatávolságra, de nem a forgalmas főúton helyezkedik el ez a kétgenerációs ház, amely tovább bővíthető. Alsó szintjén nappali, konyha, 3 szoba, fürdőszoba, felső szintjén nappali, konyha-étkező, 3 szoba és 2 fürdőszoba kapott helyet. Tetőtere beépíthető, már szerkezetkész állapotban van.

Szinte új családi ház Budakalászon


Budakalász, Berdódűlőn található ez a 2018-ban épült, így kifogástalan állapotban lévő családi ház. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, parkosított kert és terasz is tartozik hozzá.

Sok generációnak Pomázon

Pomázon, HÉV közelében helyezkedik el ez a 3 szintes családi ház, melyhez egy lakható melléképület is tartozik. A szuterén + földszint + tetőtér szintekből álló ház amerikai konyhás nappalival, 4 hálószobával és minden szinten fürdőszobával rendelkezik, így már önmagában is elég 2 generációnak. A melléképületben 2 szoba, konyha, fürdőszoba kapott helyet, így ez akár ki is adható.

Szépen felújított ház a Duna közelében, Leányfalun

Leányfalun, a Móricz Zsigmond úton, a főút és a Duna-parti Petőfi sétány között helyezkedik el ez a 2014-ben teljeskörűen felújított, tágas ház, hatalmas kerttel. A ház alagsorában egy garzonlakás, világos bemutatóterem, műhely, két raktár, földszintjén egy nappali + 3 hálószobás, nagy teraszos lakrész kapott helyet. A hátsó udvarról saját kijárata van az ingatlannak a Duna-parti sétányra.

Még több Szentendre környéki családi házért kattintson ide.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)