Értékálló új otthonok a belváros közelében!

Nagyon jó, kertvárosias helyen, de a belvároshoz mégis igen közel, ráadásul kiváló minőségben – akár ez is lehetne a szlogenje annak az új lakóparknak, amelyet most mutatunk meg. E két szempontot figyelembe véve hoztunk tehát most egy projektet, a belvároshoz közel eső, ugyankkor családias, kertvárosias környékről!

Egy ingatlan megvásárlásánál elengedhetetlen, hogy a jövőre is gondoljunk, akár befektetési célból, akár saját részre vásárolunk. Érdemes tehát döntésünket úgy meghozni, hogy az adott ingatlan értékállóságát is figyelembe vesszük, ennek pedig a legfőbb feltételei az elhelyezkedés és a kivitelezés minősége. Utóbbira különösen érdemes odafigyelni új építésű lakások esetén.

A Green Median Residence, értékálló minőségű lakásokat kínál, Pest egyik legjobb részén, a Tisztviselőtelep szomszédságában, ami egyszerre nyújtja a kertvárosi hangulatot, és a belváros előnyeit. A lakások hosszú távú minőségét pedig az anyaghasználat, a korszerű műszaki megoldások és az I. osztályú kivitelezés garantálja.

A környék lehetővé teszi, hogy ne kelljen a belváros vagy a kertvárosi között választani, így a nyugodt mindennapokról és a jó közlekedésről vagy a belváros nyújtotta infrastrukturális lehetőségekről sem kell lemondani.

A Tisztviselőtelep ideális választás családoknak és mindenkinek, aki nyugodt, tiszta utcákra, zölddel teli környezetre vágyik. A Népliget közelsége nem csak kikapcsolódás szempontjából jelent hatalmas előnyt a leendő lakóknak. Budapest legnagyobb közparkjának megújulásáról már kormányzati döntés is született, melynek keretében a sport komplexumok felújítása mellett nyitott-, és fedett uszoda, továbbá elővárosi vasútállomás is létesül a ligetben. Ez pedig értéknövelő hatással bír a későbbiekben.

A Green Median 1-3 szobás lakásokat kínál, melyek közül sok erkéllyel is rendelkezik. Az esztétikum mellett a lakások műszaki tartalma is jóval meghaladja az átlagost. Ahogy az egy új építésű modern minőségi lakás esetében elvárható, itt is a legkorszerűbb, energiatakarékos megoldásokat használták a lakások fűtéséhez/hűtéséhez.

A Green Median esetében ezt hőszivattyús rendszerrel oldották meg, mely nyáron kellemesen hűvös levegőt, télen pedig meleget generál és mindezt úgy, hogy negyedannyiba kerül az energia költsége, mint a hagyományos fűtési rendszerek esetében. A rendszer másik hatalmas előnye a szellőző rendszerbe épített szűrők, melyek kiszűri az allergéneket, így tiszta friss levegő jut a lakásba.

A Green Median lakásai ráadásul kivételes helyzetben vannak, ami a panorámát illeti, hiszen a környék családi házas jellegéből adódóan a társasház felsőbb szintjein elhelyezkedő lakásokból gyönyörű panoráma tárul a városra.

 

A cikk megjelenését a Green Median értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Előfordul, hogy néha beszélünk” – válaszolta Medgyessy Péter arra a kérdésünkre, hogy mikor beszélt utoljára Orbán Viktor miniszterelnökkel.

Óvatosak, de optimisták az elemzők a munkaerőpiaci adatokat látva

Óvatosak, de optimisták az elemzők a munkaerőpiaci adatokat látva

A piac továbbra is eléggé feszes.

Döntött a Kúria a Magyar Rádió épületéről, a fideszes jelölt örülhet

Döntött a Kúria a Magyar Rádió épületéről, a fideszes jelölt örülhet

A Kúria Önkormányzati Tanácsa megsemmisítette a Magyar Rádió egykori épületeire helyi rendeletben kimondott változtatási tilalmat.

© 2024 (v2.202102)