Kifinomult elegancia a Király utcától egy ugrásra!

Akár befektetés céljára, akár saját célra keresünk lakást, az első szempont a vásárlásnál a lokáció. Mindenki szereti, ha minden könnyen elérhető, ugyanakkor senki sem szeret zsúfolt, forgalmas, zajos helyen élni, így nem könnyű a kettő közti egyensúlyt megtalálni. A VI. és VII. kerület határán húzódó Király utca környékén, a Körúton kívül van néhány olyan kisebb utca, amelyek ezeket a feltételeket biztosítják. Ilyen például a Körúttól két utcányira lévő Csengery utca is, amelynek a Király utcához közelebbi felében épül egy új elegáns társasház, kiváló minőségben.

A Csengery Palace Residence előnye, hogy egy kis utcában épül, mégis közel van a Király utcához és a Körúthoz is, így a 4-es, 6-os villamosok megállója szó szerint egy ugrásra van, de nincs messze a 2-es metró Blaha Lujza téri megállója vagy épp a földalatti megállója az Oktogonnál sem. További előny, hogy közel van a Belvároshoz és a Bulinegyedhez, de még sincs a Bulinegyedben, és ha zöldövezetet keresünk, a Városliget is közel van.

A frekventált elhelyezkedés mellett jó hír, hogy ez a beruházás más átlagos projektekkel szemben valóban a 21. századi igényeket, minőséget képviseli, és emellett az épület kialakítását, a felhasznált anyagokat nemcsak a kiváló minőség, hanem a kifinomult elegancia is jellemzi.

A projektben 84 lakás kap majd helyet, melyek között a 40 nm-es stúdió apartmantól a 122 nm-es exkluzív penthouse lakásig többféle méretű és elosztású lakások találhatók, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt.

Az épületbe kizárólag első osztályú anyagok kerülnek beépítésre, így például első osztályú hő- és hangszigetelést kap, a lakások belső kialakításánál pedig még lehetőség van a beépített anyagok, burkolatok kiválasztására, természetesen szintén minőségi választékból. Sőt, most még bizonyos műszaki módosításokra is lehetőségünk van, így olyan luxusotthonunk lehet egy exkluzív házban, ami valóban maximálisan az igényeinknek megfelelő.


A Csengery Palace elhelyezkedése nemcsak a kiváló közlekedés miatt ideális, hanem azért is, mert gyakorlatilag minden fontos szolgáltatás, posta, bankfiók, iskola, üzletek és a város legismertebb szórakozóhelyei megtalálhatók a közelben. A minőségre pedig garancia a beruházó több, mint 20 éves tapasztalata, több, mint 1500 felépített és átadott lakással és a maximálisan elégedett vevőkkel.

A cikk megjelenését a Csengery Palace lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Az országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el a sajtóban megjelent állítások, valamint „Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei” miatt.

© 2024 (v2.202102)