Még egy ok, hogy Üllőt válaszd az agglomerációban

Az agglomerációs települések egyre népszerűbbek, különösen azok, ahonnan könnyű a bejutás Budapestre. Ennél már csak azok a települések vannak kedvezőbb helyzetben, amelyek helyben is számtalan munkalehetőséget tudnak biztosítani. Ebből a szempontból Üllő különösen szerencsés, hiszen az M0-ás, M4-es és a Liszt Ferenc repülőtér közelsége miatt logisztikai központok számára ideális helyen van, már több cég, például a SPAR vagy az Auchan is idetelepítette logisztikai központját. Hamarosan pedig még egy ok lesz, hogy a kiköltözők Üllőt válasszák új lakhelyüknek.

A legfrissebb hírek szerint ugyanis a Lenovo épít új gyárat, ami várhatóan jövőre kezdi meg működését, így biztosítva további munkahelyeket helyben, hogy a város lakóinak ne kelljen feltétlenül Budapestre ingázniuk a jobb munkalehetőség reményében. Ennek apropóján gyűjtöttük össze most a legszebb családi házakat Üllőről.

Exkluzív otthon nagy családoknak

Összesen 272 nm-en terül el ez a nemrég, kompletten felújított családi ház, mely amerikai konyhás nappalival, 5 hálószobával, 2 fürdőszobával, 4 mosdóval és egy gardróbbal várja, hogy egy nagyobb család, esetleg két generáció birtokba vegye. A felújítást mind esztétikailag, mind műszakilag az exkluzivitás és a magas minőség jellemezte, így a ház AA energetikai besorolást kapott, tehát fenntartása is kedvező. Az épület alagsorában több autó beállására alkalmas garázs és tároló kapott helyet.

Újszerű ikerház mediterrán stílusban

Az M4-es autópályától néhány percre áll az a 8 évvel ezelőtt épült ikerház, melynek egyik fele most eladóvá vált. A folyamatosan karbantartott mediterrán stílusú ikerfél újszerű állapotban van, nappali + 2 szobával várja új lakóit, és vételára az álomszép teljes berendezést is magában foglalja.

Szépen felújított, tágas ház


Üllő központjához közel, mégis csendes utcában található ez a tágas családi ház, mely 2019-ben esett át egy nagyobb felújításon, melynek során kicserélték a villanyvezetéket, a belső hideg és meleg burkolatokat, illetve a ház új hőszigetelést és új fa nyílászárókat kapott. Az ingatlan pince + földszint + tetőtér kialakítású nappaliján kívül 4 hálószobával rendelkezik, így nagyobb családoknak is ideális.

Újszerű otthon, újépítésű részen

Üllő újépítésű, családi házas övezetében helyezkedik el ez a 10 éve épült családi ház, minőségi kivitelezéssel. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival + 3 és fél szobával rendelkezik. Kertje gondosan ápolt, idén telepített gyepszőnyeg, díszfák, fa játszóház és kerti sütögető kaptak benne helyet.

Sok egyedi megoldással a központ közelében

14 éve épült ez a nappali + 3 szobás családi ház, mely Üllőn a központ közelében található. Az ingatlan számos egyedi megoldással épült, annak ellenére, hogy egyszintes, fedett autóbeállója felett egy napozóterasz is helyet kapott. A nappaliban beépített házikönyvtár található, mely az ár részét képezi csakúgy, mint a hálószoba beépített bútora és a beépített, gépesített konyhabútor, gránit mosogatóval.

További szép családi házakat találhat Üllőről, oldalunkon, itt.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

Hirtelen megszólalt Áder János

Hirtelen megszólalt Áder János

Érdekes témát vetett fel.

© 2024 (v2.202102)