Erre figyelj leginkább, ha új építésű lakást veszel!

Az új építésű lakóprojekteknél az egyik legfontosabb szempont a műszaki tartalom. Amennyiben hosszú távon is értékálló korszerű otthon szeretne vásárolni, érdemes olyan projektet választani, mely a legmodernebb megoldásokat kínálja. Az egyik legfontosabb tényező a műszaki tartalmat figyelembe véve természetesen a fűtés rendszer, így most mi is a legkorszerűbb megoldásokat felvonultató projektek közül válogattunk.

A korszerűtlen fűtőrendszerek nem csak a rezsire vannak kedvezőtlen hatással, de a lakás értékét is csökkentik. Márpedig érdemes hosszú távon gondolkodni egy lakásvásárlásnál és figyelembe venni az értékállóságot is.  A VIII. kerület belváros közeli részeiről hoztunk ezúttal néhány ígéretes projektet, emellett mutatunk két vízparti projektet is nagy tavaink partjáról.

A VIII. kerület megújult részén, a nem régiben felújított Horváth Mihály téren épülnek a Marone House lakásai. Innen a belváros csupán pár perc a közeli metrónak, villamosoknak és buszjáratoknak köszönhetően. A társasházban összesen 150 erkélyes okos otthon kerül kialakításra, melyek megújuló energiát használó, levegő-víz típusú hőszivattyús, felületfűtéses rendszerrel lesznek felszerelve, ami amellett, hogy energiatakarékos, környezetkímélő megoldást biztosít.

A következő projekt a Corvin negyed szélén található. A Baross Társasház tökéletes választás a belvárosi életet kedvelőknek, hiszen jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik a környék, a közelben bevásárlóközpont, hangulatos kávézókkal és éttermekkel tarkított sétány található. A Baross Társasház 44 lakása egytől egyig modern hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel rendelkezik.

Szintén a kerületben található a következő projekt is, közel a 2-es metróhoz és a 4-es 6-os villamosokhoz. A Csarnoknegyed elnevezésű projekt fiatalos praktikus elosztású lakásokat kínál. Természetesen ezekben a lakásokban is hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről, ráadásul a beruházó minden szobához ajándék klíma berendezést biztosít.

Végül hoztunk két vízparti projektet is, egyet a Velencei tó partjáról, egyet pedig a Balatonról.

 

Az első egy korszerű technológiával felszerelt új építésű projekt, méghozzá Gárdonyban. Itt épülnek a Miravel Residence sorházi lakásai, melyek belső háromszintesek, nappalival, négy hálószobával, valamint 3 fürdőszobával rendelkeznek, illetve mindegyikhez saját garázs tartozik. A lakások kellemes hőmérsékletét elektromos fűtőfilmmel kialakított felületfűtő rendszer biztosítja. Az infrafűtés közvetlen a falakat, tárgyakat személyeket melegíti, akárcsak a napfény. Nincsenek fűtőtestek, kazán, fűtéscsövek a falon, ezáltal tiszta a lakás és nincs keringő por.

A Balatont sem hagyjuk ki természetesen, egy Balatonkenesei projekttel zárjuk válogatásunkat. A Kenese Liget lakópark 250 méterre helyezkedik el a Marina Port kikötőtől. A lakópark háromszintes villaházakban földszinti, emeleti, illetve nagy teraszos penthouse jellegű lakásokat kínál, melyek a mai modern igényeknek megfelelően egyedi hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerrel lesznek felszerelve.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)