Tágas új építésű családi ház a festői Zsámbékon!

Kihagyhatatlan lehetőséget kínál a fővárostól 26 kilométerre fekvő Zsámbék, mely évek óta népszerű célpontja az agglomerációba költözőknek. Innen hoztunk egy új építésű projektet, mely jelenleg 95%-os készültségi foknál tart, így már nem kell sokat várni a költözésre, ráadásul közvetlenül a beruházótól vásárolhatók meg a magas minőségben épített családi házak.

A Zsámbéki-medence nem csak a kirándulók körében népszerű választás. A számos kulturális látnivaló mellett nem elhanyagolható az sem, hogy gyönyörű természeti környezetben fekszik, ami rendkívül vonzóvá teszi a fővárosból kiköltözők számára. A festői környezet, a nyugodt kis települések mellett Budapest könnyű elérhetősége is hatalmas előny, ha békésebb életre, tisztább levegőre vágyik, ugyanakkor munkája a fővároshoz köti. A medence névadó települése, Zsámbék autóval az M1-es autópályán fél óra alatt, tömegközlekedéssel pedig a Szél Kálmán térről, illetve Kelenföldről induló buszokkal közelíthető meg, kicsit kevesebb mint egy óra alatt. Innen hoztunk egy új építésű házat, mely nem csak elhelyezkedése, de színvonalas műszaki tartalma okán is kiemelkedő.

A település központjában, ugyanakkor mégis csendes utcában épül egy új építésű ház, mely hamarosan birtokba vehető, hiszen szinte teljesen elkészült, csak a burkolás és a szaniterek beszerelése van hátra.

A telken két családi ház, egymástól elkülönítve épül. A kétszintes házban egy tágas amerikai konyhás nappali, 4 szoba és két fürdőszoba található, így ideális nagyobb családoknak is. Az ingatlanhoz panorámaterasz, saját garázs és egy hangulatos kisméretű kert tartozik.

Ahogy azt a bevezetőben is kiemeltük, a ház magas műszaki tartalommal kerül átadásra. A fűtésről és hűtésről hőszivattyús rendszer gondoskodik, amihez extra hőszigetelés, valamint hővisszanyerős, légcserélős szellőztető társul, így a fenntartás nagyon kedvező. A falakra tűzgátló gipszkarton került, a nyílászárók pedig jó minőségi Salamander/Brügmann típusúak, melyek a homlokzathoz illően, kívül antracit, belül fehér színűek.

Hirdetés

A környék kifejezetten családbarát, hiszen az utca átmenőforgalomtól mentes, a közelben pedig óvoda, bölcsőde és általános iskola is található.

 

 

A cikket az ingatlan értékesítője támogatta.


© 2021 (v150.202005)