Tágas, jól kihasználható családi ház, Monor egyik legjobb részén

A budapesti ingatlanárak miatt sok család dönt úgy, hogy az agglomerációba költözik, vagy a nagyszülőkkel összefogva kétgenerációs ingatlant keres. Most egy olyan tágas családi házat mutatunk Monorról, ahol akár 3 generáció is kényelmesen elférhet.

A járvány felülírta az emberek lakóingatlanokkal kapcsolatos igényeit, és a nem baj, ha kicsi, de mindenhez közel legyen típusú lakások helyett, egyre többen érdeklődnek a kevésbé frekventált helyeken található, tágas, home office-hoz is ideális, erkélyes-, kertkapcsolatos lakások és családi házak iránt.

Az agglomeráció a fővárosi árak miatt eddig is népszerű volt, de most még több embert vonz, ezért igazán szerencsésnek érezheti magát, aki itt talál egy tágas, sokféleképpen hasznosítható házat, jó áron.

Monor infrastruktúrájának, jó közlekedési kapcsolatainak köszönhetően az agglomeráción belül is kedvelt település. Itt, a vasútállomástól mindössze 5-10 perces sétára, nyugodt, családi házas övezetben, elit környéken találtunk egy tágas családi házat, nagy telekkel, bővítési lehetőséggel.

Az épület már önmagában is alkalmas arra, hogy két generációnak otthont adjon, hiszen földszintjén az amerikai konyhás nappalin kívül még 2 hálószoba található, emeletén pedig mindkét hálószoba tágas és két ablakos, ezért akár ketté is osztható, így ott is bőven van hely egy kisebb konyha kialakítására.

Fürdőszoba és külön mosdó természetesen mindkét szinten van, ezen kívül az emeleti hálószobák saját gardróbbal is rendelkeznek, és az egyik földszinti hálószobához is kapcsolódik gardrób. Az emeleten háztartási helyiség, a földszinten egy szauna is helyet kapott, a tágas konyhát pedig egy kamra is kiegészíti.

A földszinten kétállásos garázs is található, a nappalihoz pedig egy nem mindennapi méretű, 60 nm-es terasz kapcsolódik. A tágas, hosszúkás telken a ház háta mögött 500 nm-es parkosított kert terül el, ahol az építésügyi szabályozásnak köszönhetően még egy 100-120 nm-es épület felhúzható, így az ingatlan akár 3 generációssá bővíthető.


A kertben található továbbá egy medence és egy melléképület, ami nyári konyhaként, tárolóként használható. Az ingatlan szép állapotban van, folyamatosan karbantartották, elektromos kapuval és garázskapuval rendelkezik, kiépítésre került a belső optikai hálózat, biztonságáról riasztó gondoskodik. A kert öntözését fúrt kút segíti, de legnagyobb előnye vitathatatlanul a kiváló szomszédság.

Két-, vagy bővítéssel akár 3 generáció részére, nagycsaládosoknak ideális, vagy azok számára is tökéletes, akik saját vállalkozáson, otthoni iroda kialakításán gondolkoznak.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Minden rendben lesz a gazdasági kormányzat szerint, várják a lakossági befektetőket.

© 2023 (v2.202102)