Óriási lehetőség a város közepén!

A helyszín mindenek felett fontos, jól tudja ezt az ingatlanos szakma, és egyre többen ismerik fel ezt akár a befektetni, akár a város magjának közelében lakni vágyók közül. Most éppen egy olyan szegletébe látogatunk a város belső részének, ahol ez az igazság különösen áll. Itt közel, de azért hallótávolságon túl lehetünk például a bulinegyedhez!

Az árat, a kiadhatóságot, a várható lakásár-növekedést, sőt, az életminőséget is egyre inkább az határozza meg – a nemzetközi nagyvárosokban és Budapesten is –, hogy a városmagtól milyen távolságra vagyunk. Az árak is úgy növekednek, ahogyan egyre közeledünk a „city-hez”, azaz a város szívéhez.
Egy másik, hasonlóan fontos tényező errefelé az, hogy a lakás lehetőleg modern legyen, hiszen a rezsiköltségek várható növekedése miatt közel sem mindegy, hogy a következő évtizedekben egy korszerű vagy épp korszerűsítésre szoruló otthonba ruházunk-e be.

Ezúttal a József körúttól, a Blaha Lujza tértől pár perces sétatávolságra, a felértékelődő Csarnok negyedben (a bulinegyedhez viszonylag közel, de attól “hallótávolságon” bőven túl) találtunk egy olyan építkezést, amelyben együtt van minden, ami az értéktartáshoz, a jó életminőséghez elengedhetetlen.
Például két metró mellett a 4-6-os villamosok és a bulinegyed közelsége minden fiatal álmává teszik ezt a helyszínt.

Így hát errefelé egy ingatlan biztosan stabil, rendkívül értékálló befektetés marad a következő időszakban is, akár saját célra lakni, akár gyermeknek, akár befektetésnek vásárolunk.


Tehát itt, a Józsefváros belső részén, a Csarnok Negyed városrészben épülő házról lesz szó, ahol most kifejezetten jó árú lakások érhetők el. Mint ismert a VIII. került belső, körúthoz közel eső része mindig kiemelt terület volt; ám a 4-es metró Rákóczi téri megállójának pár évvel ezelőtti átadásával a Csarnok Negyednek nevezett kerületrész alapjaiban újult meg.

Főként az olyan fejlesztések, mint a Corvin Negyed, a körút környékén a bulinegyed kialakulása, vagy éppen az említett négyes metró kiépülése, új megállók környéke, – a Keleti Pályaudvar és a II. János Pál pápa tér (régebben Köztársaság tér) és az említett Csarnok negyedhez tartozó Rákóczi tér – felszíni megújulása teljesen átformálta e belvárosinak számító kerület arculatát.

A 2021 tavaszára felépülő ház közelében található tehát a 4-es metró Rákóczi téri megállója, az éjjel-nappal közlekedő 4-es 6-os villamos, megújult Teleki téri piac, mélygarázzsal, üzletekkel, új vendéglőkkel. Közel esik ide a Blaha Lujza tér, a 2-es metró, a 7-es busz vonala. És persze az elegáns Palotanegyed is, mely az egyetemek, főiskolák, közösségi terek és az értelmiségi fiatalok legfontosabb találkozóhelye Pesten.


A Csarnok negyedben kel tehát életre ez a 17 lakásos társasház, amelynek válságállóságát garantálja, hogy a ház magas műszaki tartalommal készül. Így a legmodernebb hőszivattyús fűtésrendszerrel, amely -30 fokban is tökéletesen teljesít, valamint minőségi burkolatokkal, amik nem kopnak el.
A burkolatok és szaniterek is egyéni ízlés szerint választhatók. És természetesen garázs is vásárolható a lakásokhoz. Az itt megvalósuló hőszivattyús hűtés-fűtés további előnye pedig az is, hogy a radiátorok nem foglalnak helyet a hasznos térből.

A cikk megjelenését a Csarnok Negyed társasház értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)