Magánkertes otthonok a belvároshoz közel, jó áron!

Most, egy akció keretében 2-4 milliót lehet spórolni a IX. kerületben, ha erre keres valaki nívós, új lakást. Az év végi akció azokra a magán kertrésszel kínált két szobás, első emeleti lakásokra is vonatkozik, melyekhez egy kis lakásnyi teljesen szeparált, saját használatú kertecske is tartozik – egy darabka saját zöld a tavasztól remélhetőleg újra nyüzsgő belvároshoz igen közel.

A Duna partjához közel, a Ferencvárosban leltünk rá egy olyan új házra, ahol a korábbi árakhoz képest 2-4 milliós engedménnyel kaphatók most remek elhelyezkedésű és kitűnő minőségű lakások. Gondolná, hogy Ferencváros e teljesen újjáépülő részén már 42 ,2 millióért két szobás, modern, alacsony rezsijű lakásokat lehet kapni. Olyanokat, ahol például az első emeleti otthonok mellé saját(!) kertrész is jár és a négyzetméterár így kifejezetten kedvező e különleges lakásoknál.

Bár az újra 5%-os lakásáfa és más támogatások okán új építkezés indul majd jövőre bőven, olyan egészen biztosan nem lesz az újak közt, ahol 2021 tavaszi átadással kínálnak lakásokat. A most elkészülő házakban viszont egyre fogynak a jó ajánlatok! Ha valaki nem dönt, akkor lehet, hogy csak a következő hullámban, 2022 végére, vagy éppen 2023-ra megépülő házakban választhat csak új otthont magának.

Ám most még van választék is, így most lehet a legjobb, akciós áron vásárolni, hiszen a vételár legnagyobb részét úgyis 2021-ben fizetjük majd, 5 százalékos áfa mellett. Ha pedig CSOK-kal vásárolunk, akkor számos további kedvezményt kapunk!

A IX. kerület ma villámgyorsan fejlődő, elegáns házakkal beépülő részén, a Haller utca vonzásában épülő ez a ferencvárosi projekt is, ahol most – lakásmérettől függően – 2-4 millió forinttal olcsóbban kínálja a beruházó a leköthető, és mint említettük, már jövő tavaszra felépülő lakásait. Ezek az ár-érték arányban verhetetlen otthonok esetenként a bevezetőben említett, bő 35 négyzetméteres, önálló, kizárólagos használatú kerttel is bírnak. A ház kialakítása miatt ráadásképp nem a földszinti, hanem az első emeleti lakásoké lesz ez a néhány kert. Itt nagyon kedvező négyzetméterártól is akad még két, egyenként két szobás első emeleti lakás ebben a társasházban.

E társasházhoz ráadásul igen közel esik a metró, a Duna partja, a Lurdy ház, a Millenniumi Városközpont a Nemzeti Színházzal, a MÜPÁ-val, az új irodaházakkal, így aki hosszabb távra kiadná a lakást, az is nagyon jól járhat egy ilyen befektetéssel.

Hirdetés

A Ferencváros Residence tehát a IX. kerület számos új építésű, felújított, illetve újszerű házzal telepettyezett részen van. És a közlekedés is jó: itt, a ház közelében jár a 2-es, 24-es, 51-es villamos, a 23-as busz, de csupán 2 megállónyira van a háztól a 3-as metró is.

A mindössze 31 lakásos ház pedig a lehető legmodernebb anyagokból épül, magas műszaki színvonalon. Például a legmodernebb hűtő-fűtő hőszivattyúval, amely nagy hidegben is tökéletesen teljesít, majd nyáron pedig kellemesen le is tudja hűteni a leendő lakását, méghozzá klímaberendezés nélkül!

A cikk megjelenését a Ferencváros Residence lakásainak értékesítője támogatta.


© 2021 (v150.202005)