Minőségi új építésű projektek a legnépszerűbb pesti kerületekből!

Ugyan a legkedveltebb kerületeket hónapról hónapra vizsgálják a szakértők, az jó ideje állandó, hogy a VII., VIII., IX. és a XIII. kerület mindig az élmezőnybe végez. Hogy mi a közös bennük? Kiváló közlekedési feltételek, jó infrastrukturális ellátottság és sok minőségi új építés. Mai válogatásunkban az utóbbit céloztuk meg, összeválogattunk néhány ígéretes projektet a pesti oldal sztárkerületeiből!

Kezdjük a belvárossal! A VII. kerület legfrekventáltabb részén, a körúttól két utcányira épül a Csengery Palace társasház. A projekt elhelyezkedésének hatalmas előnye, hogy bár egy karnyújtásnyira található a pezsgő belváros, ez az utca jóval csendesebb, nyugodtabb annál. A Csengery Palace változatos méretű, erkélyes lakásokat kínál az érdeklődőknek.

A VIII. kerület megújuló részéről, a Horváth Mihály térről hoztuk a következő projektet, a Marone Houset. A társasház tökéletes választás, ha fontos a jó közlekedés, hiszen innen néhány percre található a 3-as és 4-es metró, és a 4-es 6-os villamosok. A Marone House lakásai műszakilag is kiemelkedőek, a ház hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerrel lesz ellátva, ami megújuló energiát használ.

A XIII. kerületből több kiváló projektet mutatunk, kezdjük a Dózsa György úttól egy percre épülő Pacific Parkkal. A lakópark, ahogy a neve is mutatja olyan lakásokat kínál, mely a forgalmas Váci Út és a belváros közelségében épülnek, ugyanakkor minden feltételt megteremt a nyugodt mindennapokhoz. A Pacific Park kínálatában nappali+2 szobás és nappali + 3 szobás lakásokat vásárolhatnak, szintén hőszivattyús rendszerrel, amely nem csak környezet- hanem költségkímélő is.

Kertvárosiasabb környezetben, a Városliget közelében épülnek a Greenside otthonai. A lakópark két ütemben épül, az egyiket már befejezték és költözhetőek a lakások, a szomszédos épületet várhatóan jövőre adják át. A változatos méretű és elrendezésű lakások között 1-6 szobások között válogathatnak az érdeklődők.

Szintén Angyalföldön, a Madarász Viktor utcában épül a Metrodom családias lakóparkja a Metrodom Madarász 38. A kertvárosias hangulat ellenére közel van a Váci út, a 3-as metró Gyöngyös utcai megállója és a Duna Pláza. A Madarász 38 lakópark öt épülete egy belső kertet ölel körül, ahol pihenőpark, látványos játszótér, mini csúszdapark és fitness teremmel, szaunával felszerelt közös helyiséget is kialakítanak. A Metrodom lakásainak mindegyike Metrodom Dual-Eco hűtő-fűtő rendszerrel és a Metrodom saját fejlesztésű okosotthon rendszerével lesznek felszerelve.

Végül a IX. kerületből is hoztunk egy társasházat, mely kiváló elosztású fiatalos lakásokat kínál. A Ferencváros Residence nappali + 1 hálószobás és egy penthouse lakást kínál. A ház nyugodt elhelyezkedése ellenére jól frekventált helyen található, a Duna-part sétatávolságra található, és a közelben van a 2-es, a 24-es, az 51-es villamos, a 23-as busz és 2 megállónyira a 3-as metró.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Este 21 órakor a futball Európa Bajnokság döntőjén drukkolhatnak Spanyolországért, illetve Angliáért a sportrajongók. Vajon ki nyer ma este? 

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

© 2024 (v2.202102)