Szeptemberben már költözhet új lakásába, a Ligethez közel

Mindannyian olyan otthonról álmodunk, ami közel van minden fontos szolgáltatáshoz, munkahelyhez, közlekedéshez, mégis lehetőséget nyújt arra, hogy a közelben, zöld övezetben kikapcsolódhassunk. A fejlődés központjában található Ferdinánd-negyedben most épp ilyen lakások épülnek 3000 nm-es belső kerttel, és jövő szeptemberben már költözhetőek is lesznek.

A XIII. kerület egyértelműen az elmúlt évek egyik sztárkerülete volt ezen belül is jelenleg a Ferdinánd-negyed a fejlődés középpontja. A Ferdinánd-negyed azért is ideális, mert a XIII. kerületnek ez az a része, ami a belvároshoz, a Váci úti irodafolyosóhoz, a Westendhez, a Városligethez és a Duna-parthoz is nagyjából egyenlő távolságra van.

Itt, a Lehel utcában, azaz minden intézmény, bevásárlási lehetőség, kikapcsolódásra lehetőséget nyújtó zöldövezet és a 3-as metró, a 12-es, 14-es villamosok, valamint számos buszjárat közelében épül a Metropol 13 lakópark, melynek az elhelyezkedésén kívül számos további előnye van.

A letisztult, modern, elegáns megjelenésű lakópark építésénél ugyanis kiváló minőségű anyagokat használnak, ahogyan modern műszaki megoldások, mint például a hőszivattyús mennyezet hűtés-fűtés is segítik a lakások energiatakarékos és környezetbarát fenntartását.

A beruházásban változatos méretű lakásokat alakítanak ki a garzonoktól a nappali + 3 szobás, nagy teraszos penthouse lakásokig, és minden  lakás rendelkezik majd erkéllyel vagy terasszal, a földszinti lakások kertkapcsolattal is, így minden korosztály és a befektetők vagy saját célra vásárlók is megtalálhatják a számukra ideális lakást.

Mindezeken felül a lakások mindegyikét felszerelik elektromos alumínium redőnyökkel is, a belső burkolatokat pedig most még kiválaszthatják a leendő tulajdonosok, méghozzá szintén első osztályú burkolatok széles választékából.

A Metropol 13 épületegyüttese három ütemben épül majd fel, a 3 épület egy 3000 nm-es parkot ölel körbe, ami biztosítja a természetközeli kikapcsolódást, de innen a Városliget és a Margit-sziget is könnyen megközelíthető, és természetesen nincsenek messze a bevásárlási, szórakozási lehetőségek, a Westend vagy a Lehel téri piac, és gyógyszertár, posta, ATM is található a közelben, azaz egy igazi, csendes, nyugodt oázis épül itt, a főváros egyik legpörgősebb negyedében.

 

 

A lakások tehát már jövő szeptemberben költözhetőek lesznek, a beruházás kiváló minőségére pedig garancia a beruházó, NextHome csoport 15 éves szakmai tapasztalata és az a számtalan sikeres projekt, amit átadtak ezekben az években.

A cikk megjelenését a Metropol 13 fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

Medence, ventilátor, légkondi - mindent vittek itthon a hőség ellen

Medence, ventilátor, légkondi - mindent vittek itthon a hőség ellen

A tartósan szélsőséges forróság nem csak a hőmérő higanyszálát tornázta fel, hanem az online vásárlási lázat is.

Rohamra felkészülni, olcsóbb lesz a benzin

Rohamra felkészülni, olcsóbb lesz a benzin

Szombattól ismét változik mind a benzin, mind a gázolaj nagykereskedelmi ára. 

© 2024 (v2.202102)