Ha számít az elhelyezkedés: vízparton, a belvárosban vagy kertvárosi részen!

Az biztos, hogy a lokáció az egyik legfontosabb szempont ingatlanvásárláskor, az új építésű lakások esetében is. De mit is jelent pontosan a jó elhelyezkedés? Lehet belvárosi frekventált rész, kertvárosi hangulatú elegáns környék vagy hangulatos vízpart. Most mindhárom lokációra hoztunk néhány szuper lehetőséget. Ön melyiket választja?

Sokan vágynak vízparti otthonra, ami nem elérhetetlen a fővárosban sem, Budáról és a pesti oldalról is mutatunk egy-egy projektet, ami ilyen környezetet kínál.

A XIII. kerületben közvetlenül a Duna-parton épül a Danubio, melynél jobbat nem talál, ha exkluzív vízparti környezetbe vágyik, ugyanakkor Pest belvárosához közel maradna. Innen autóval 7 perc alatt, tömegközlekedéssel pedig alig negyedóra alatt elérhetők a központi részek, ahol többek között óvoda, bölcsődék és bevásárlóközpontok várják. A Danubio változatos méretű lakásokat kínál, melyek a panoráma és az esztétikus kialakítás mellett műszaki szempontból is kiemelkedő lehetőséget kínálnak.

A budai oldalról is mutatunk egy projektet, mely lenyűgöző vízparti otthonokat kínál, méghozzá a méltán népszerű Kopaszi-gát szomszédságában. A BudaPart koncepciója, hogy az újbudai Duna-parton egy új városnegyed jöjjön létre, melynek központjában a zöld környezet és a Duna közelsége áll. A BudaPart kínálatában újgenerációs megoldásokat kínáló teraszos otthonok közül válogathatunk, melyek többek között gépesített konyhabútorral, mozgásérzékelővel, digitális termosztáttal, mennyezetfűtés- és hűtéssel, valamint smart home rendszerrel nyújtanak kiemelkedő komfortot.

Sokan választják inkább a belsőbb városrészeket a jó közlekedés és a nagyvárosi életérzés miatt, nekik is mutatunk két lehetőséget, egyet Újbudáról, egyet pedig a VI. kerületből.

Ha a jó közlekedési kapcsolatok és a frekventált elhelyezkedés az elsődleges szempont, nagyszerű választás a VI. kerületi Zichy Highlife. Az épületet teljeskörűen felújították és nagy teraszos klimatizált új lakásokat alakítottak ki benne. A lakások fűtéséről a házközponti hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, lakásonként egyedi mérőórával. Az épület tetején 60 négyzetméteres közös használatú terasz kerül kialakításra.

Újbudán, a Bartók Béla úton épül az Unipark, mely megfizethető áron kínál élhető otthonokat, kiváló közlekedésnél. A közelben található a 4-es metró megállója, valamint számos villamos és busz közlekedik ezen az útvonalon, mellyel gyorsan elérhető Budapest belvárosa is. A felsőbb emeletekről gyönyörű panoráma tárul a környező hegyekre és a városra.

Hirdetés

Ha kertvárosi hangulatú környéken keres új otthon Sasadról és a Kelenföldhöz közeli Biatorbágyról mutatunk két nagyszerű lehetőséget.

Még a fővárosban maradva, de külsőbb részen, elegáns budai környezetben épült a Sasadi 176 exkluzív villaépülete. A XI. és a XII. kerület határán, Sasadon épült villa már elkészült, így szinte azonnal költözhető. A háromszintes tetőteraszos épületben, már csak két eladó lakás van, egy penthouse jellegű nagy lakás privát tetőterasszal és egy földszinti tágas otthon.

A fővároshoz közel, Biatorbágyon kínál modern lakásokat a Tópark lakópark, mely Kelenföldről autóval és tömegközlekedéssel is gyorsan megközelíthető. A projekt különlegessége a város a városban jelleg, melynek előnye a gyönyörű lakókörnyezet mellett, hogy minden a mindennapokhoz szükséges szolgáltatás otthona közvetlen közelében elérhető, legyen szó oktatási intézményekről, üzletekről vagy sportolási lehetőségekről.


© 2021 (v150.202005)