Álmodd meg milyen legyen, és rövid időn belül költözhetsz!

Ha lakást keresünk, általában nem érünk rá éveket várni, hogy elkészüljön, a lehető leghamarabb szeretnénk költözni. Így viszont csak a használt lakások vagy a hamarosan átadásra kerülő új lakások között válogathatunk, amelyeknek belső kialakítása egyáltalán nem biztos, hogy tükrözi ízlésünket. Mai cikkünkben egy olyan beruházást mutatunk, ahol még választhatók a burkolatok, mégis rövid időn belül költözhetünk, mindezt ráadásul Zugló legzöldebb részén találtuk meg.

A XIV. kerület legzöldebb része vitathatatlanul Istvánmező, ami nemcsak a Városligethez, de a belvároshoz is a legközelebb esik, és kiváló közlekedési kapcsolatokkal bír, hiszen a 2-es és 4-es metrókkal, valamint az 1-es villamossal innen a város bármely része könnyen elérhető.

Itt találtunk most egy beruházást a Stadionok metrómegállótól és az 1-es villamos megállójától néhány percre, illetve a Keleti Pályaudvarhoz  közel. Az Egressy Liget lakópark a Puskás Ferenc Stadion mellett, az Ilka utcában, zöldövezetben épül,  saját 4500 nm-es ligetes parkkal melyet a lakópark 4 épülete ölel körbe.

A kiváló közlekedés mellett minden fontos szolgáltatást megtalálunk a közelben, posta, bank, üzletek, iskola és éttermek is találhatók a környéken, illetve az Aréna Pláza, az Örs Vezér téri Árkád és az IKEA is néhány perc alatt elérhetők.

A lakások változatos méretűek és elosztásúak, így minden korosztály számára, sőt befektetés céljára is ideálisak. A fejlesztés magas műszaki tartalommal készül, építésénél kizárólag olyan minőségi anyagokat használnak fel, amelyek megfelelnek a 21. századi igényeknek, mint például az első osztályú hő- és hangszigetelés.

A lakások iránt természetesen nagy volt az érdeklődés, egyes lakások már el is készültek, ezek átadása megkezdődött. Már csak néhány lakás maradt, így érdemes sietnie annak, aki nem szeretne lemaradni a már kész lakásokról, vagy akár azokról a szerkezetkész lakásokról, ahol még mindig lehetőség van a burkolatok kiválasztására.

A cikk megjelenését az Egressy Liget lakópark fejlesztője támogatta.


© 2021 (v150.202005)