Kiderült: ezeken a településeken a legjobb élni Magyarországon!

A 20 ezernél nagyobb népességgel rendelkező városokat vizsgálta életminőség szempontjából az Otthon Centrum – olvashatjuk a pénzcentrum.hu oldalán. A vizsgálat során a háziorvosi ellátást, a lakosság képzettségét, a foglalkoztatást és az ingázást vizsgálták, így megállapították, hogy Budapesten az I. és az V. kerületben, a vidéki nagyvárosok közül Egerben és Veszprémben, az agglomerációból pedig Budaörsön és Szentendrén a legjobb élni. Mai cikkünkben ezekről a településekről, kerületekből gyűjtöttük össze a legszebb otthonokat.

Okosotthon teljes berendezéssel az I. kerületben

Közvetlen a Budai Vár fala mellett, a Lovas utcában található ez a kétszobás, kompletten, minőségi anyagokkal felújított otthon. A lakást okosotthon rendszerrel szerelték fel, így a fűtés távolról is vezérelhető, a hűtést álmennyezetbe integrált, légcsatornázott klíma biztosítja, aminek így nincs hangja és a légmozgás sem érezhető, ugyanakkor párátlanít és a levegőt is szűri.

Egy utcára a Duna-parttól, az V. kerületben

Gyönyörűen felújították ezt a két és fél szobás lakást, mely a Váci utcától, a Fővám tértől, a Ferenciek terétől és a Duna-parttól is egy percre található. A lakás egyik nagy szobájában, és a kis szobában galériával használták ki a nagy belmagasságot. A lakás ára tartalmazza a teljes berendezést is.

Várpanorámás családi ház Veszprémben

Hirdetés

150 évvel ezelőtt épült ez a csodás családi ház, melyet 3 éve gyönyörűen felújítottak. A ház rendkívül hangulatos, boltívekkel, látszógerendás mennyezettel, a tetőtérben két sorban elhelyezett tetőablakokkal, a konyhában kemencével.

Szintén várpanorámás otthon Egerben

A belvárosban egy hatlakásos társasházban található ez a belső kétszintes, nappali + 3 szobás lakás. A lakást kompletten felújították, terasz is tartozik hozzá. A zárt udvaron autóbeálló hely is jár hozzá, de teremgarázshely bérlésre is lehetőség van. Az ingatlant teljes berendezéssel kínálják eladásra.

Kétgenerációs családi ház Budaörsön

Két generáció részére is ideális ez a központhoz közeli, háromszintes családi ház Budaörsön. Az ingatlan földszintjén amerikai konyhás nappali, egy háló, fürdő és háztartási helyiség, valamint egy nagy terasz található. Az első szinten amerikai konyhás nappali, egy háló, fürdő és gardrób, a felső szinten további egy nappali, 2 háló, fürdőszoba és gardrób kapott helyet. A családi ház szépen felújított állapotban van.

Gyönyörűen felújított ház Szentendrén

Szentendrén, Pismányban áll ez a nappali + 4 szobás, tetőtér beépítéses családi ház, melyet gyönyörűen felújítottak. Az ingatlan egy 1297 nm-es, parkosított telken áll, gardrób szobával is rendelkezik.

© 2021 (v150.202005)