Kiderült: ezeken a településeken a legjobb élni Magyarországon!

A 20 ezernél nagyobb népességgel rendelkező városokat vizsgálta életminőség szempontjából az Otthon Centrum – olvashatjuk a pénzcentrum.hu oldalán. A vizsgálat során a háziorvosi ellátást, a lakosság képzettségét, a foglalkoztatást és az ingázást vizsgálták, így megállapították, hogy Budapesten az I. és az V. kerületben, a vidéki nagyvárosok közül Egerben és Veszprémben, az agglomerációból pedig Budaörsön és Szentendrén a legjobb élni. Mai cikkünkben ezekről a településekről, kerületekből gyűjtöttük össze a legszebb otthonokat.

Okosotthon teljes berendezéssel az I. kerületben

Közvetlen a Budai Vár fala mellett, a Lovas utcában található ez a kétszobás, kompletten, minőségi anyagokkal felújított otthon. A lakást okosotthon rendszerrel szerelték fel, így a fűtés távolról is vezérelhető, a hűtést álmennyezetbe integrált, légcsatornázott klíma biztosítja, aminek így nincs hangja és a légmozgás sem érezhető, ugyanakkor párátlanít és a levegőt is szűri.

Egy utcára a Duna-parttól, az V. kerületben

Gyönyörűen felújították ezt a két és fél szobás lakást, mely a Váci utcától, a Fővám tértől, a Ferenciek terétől és a Duna-parttól is egy percre található. A lakás egyik nagy szobájában, és a kis szobában galériával használták ki a nagy belmagasságot. A lakás ára tartalmazza a teljes berendezést is.

Várpanorámás családi ház Veszprémben


150 évvel ezelőtt épült ez a csodás családi ház, melyet 3 éve gyönyörűen felújítottak. A ház rendkívül hangulatos, boltívekkel, látszógerendás mennyezettel, a tetőtérben két sorban elhelyezett tetőablakokkal, a konyhában kemencével.

Szintén várpanorámás otthon Egerben

A belvárosban egy hatlakásos társasházban található ez a belső kétszintes, nappali + 3 szobás lakás. A lakást kompletten felújították, terasz is tartozik hozzá. A zárt udvaron autóbeálló hely is jár hozzá, de teremgarázshely bérlésre is lehetőség van. Az ingatlant teljes berendezéssel kínálják eladásra.

Kétgenerációs családi ház Budaörsön

Két generáció részére is ideális ez a központhoz közeli, háromszintes családi ház Budaörsön. Az ingatlan földszintjén amerikai konyhás nappali, egy háló, fürdő és háztartási helyiség, valamint egy nagy terasz található. Az első szinten amerikai konyhás nappali, egy háló, fürdő és gardrób, a felső szinten további egy nappali, 2 háló, fürdőszoba és gardrób kapott helyet. A családi ház szépen felújított állapotban van.

Gyönyörűen felújított ház Szentendrén

Szentendrén, Pismányban áll ez a nappali + 4 szobás, tetőtér beépítéses családi ház, melyet gyönyörűen felújítottak. Az ingatlan egy 1297 nm-es, parkosított telken áll, gardrób szobával is rendelkezik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

A Sberbank értékes ügyfelei és ingatlanai hamar gazdára találtak, az egyéb itt hagyott kacatoktól viszont nehéz megszabadulni. Csocsóasztal és fogas is van eladó.

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

A 134 milliárd forint tartozásból 129 milliárdot a Belügyminisztérium intézményei halmoztak fel.

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

4 millió 746 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék.

© 2024 (v2.202102)